Οι τρέλες στις… Σεϊχέλες της κόστισαν μια περιουσία: Πλήρωσε « χρυσάφι» την «λαμαρίνα» η γνωστή έμπορος που έπεσε στα δίχτυα του έρωτα

Ο έρωτας για έναν πολύ νεότερό της άντρα, πασίγνωστο πλέον επιχειρηματία από τα νότια προάστια, τύφλωσε μια πάμπλουτη έμπορο ενδυμάτων, που του εμπιστεύτηκε τις οικονομίες της για να τις επενδύσει στην αγορά συναλλάγματος. Όπως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν έτσι όπως πίστευε η ίδια αρχικά. Ο νεαρός εραστής πήρε τα χρήματα 300.000 ευρώ στο σύνολο και… εξαφανίστηκε.

Το περιστατικό αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα Espresso, η οποία φιλοξενεί την καταγγελία της γυναίκας που έπεσε θύμα στα δίχτυα του έρωτα του νεαρού εραστή της. Όπως υποστηρίζει η ίδια, ο νεαρός που έζησε δίπλα της ζωή χαρισάμενη, αποδείχθηκε εξπέρ στην απάτη και της έφαγε σχεδόν 300.000 ευρώ. Φαίνεται μάλιστα πως δεν ήταν το μόνο του θύμα.

Ο επιχειρηματίας των νοτίων προαστίων φέρεται ότι είχε ιδρύσει εταιρία παροχής επενδυτικών συμβουλίων αμφίβολης προέλευσης και αρχικά η έρευνα οδήγηση στην κυρία με την οποία ο νεαρός διατηρούσε σχέση.

Η διαφορά ηλικίας μεταξύ τους ξεπερνούσε τα δέκα χρόνια, αλλά δεν στάθηκε εμπόδιο και πήραν την απόφαση να συγκατοικήσουν στο σπίτι της γυναίκας, στο Καβούρι. Μαζί της ο νεαρός φέρεται ότι έκανε μια υπέροχη ζωή, και όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Espresso, έκαναν μαγικά ταξίδια στο εξωτερικό, όπως στις Σεϊχέλες, στο Λονδίνο και στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας, κυρίως με χρήματα που πλήρωνε η κυρία.
loading...



 ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger