Την έντονη ανησυχία του γνωστού διεθνώς μεγιστάνα, Τζωρτζ Σόρος, για την ρωσική απειλή και για τον κίνδυνο να πέσει η Ελλάδα στα χέρια της Ρωσίας, αλλά και για τον κίνδυνο ενός Brexit, αναφέρουν δημοσιεύματα του…τουρκικού τύπου.

Μετά από ένα χρονικό διάστημα σκόπιμης σιωπής, ο γνωστός μεγάλος μεγιστάνας Τζωρτζ Σόρος επανέρχεται στο προσκήνιο για να επισημάνει τον μεγάλο «κίνδυνο» της σημερινής Ρωσίας του Βλαδιμήρ Πούτιν, αλλά και τον κίνδυνο διασπαστικών κινήσεων στην Ευρωπαϊκή Ένωση με τις χώρες Ελλάδα και Μεγάλη Βρετανία.

Όπως αναφέρει η τουρκική εφημερίδα Sözçü, που έχει μακρύ αφιέρωμα για τον Σόρος, ο Ούγγροεβραίος μεγιστάνας τον τελευταίο καιρό σύμφωνα με την Wall Street Journal αποφάσισε να επαναδραστηριοποιηθεί στο διεθνές προσκήνιο για να αποτρέψει την εξάπλωση του ρώσικου κινδύνου, όπως αναφέρεται, κυρίως σε βάρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Μάλιστα ο Τζωρτζ Σόρος έχει εκδηλώσει την έντονη στήριξη του στην υποψηφιότητα της Χίλαρυ Κλίντον, γνωστή για την δήλωση της ότι ο Πούτιν είναι ένας στυγνός δικτάτορας που πρέπει να εξαλειφτεί, για την προεδρία των ΗΠΑ και έχει διαθέσει πολλά εκατομμύρια δολάρια στην προεκλογική της εκστρατεία.

Παράλληλα προειδοποίησε τους Βρετανούς να μην… τολμήσουν να φύγουν από την Ευρωπαϊκή Ένωση γιατί θα τα βρουν σκούρα και θα καταστραφεί η οικονομία τους.

Αυτά από τον κύριο αυτό, που θεωρείται σαν ένας από τους κύριους εκπροσώπους της μαύρης διεθνούς ελίτ.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger