Οι γιατροί, οι νοσοκόμες, ακόμα και οι γονείς του, Dustin και Sierra Yoder, ήταν σίγουροι πως το μωρό τους, Bentley, θα πεθάνει αμέσως μετά τη γέννησή του. Οι νοσοκόμες δεν έκαναν καν τον κόπο να το καθαρίσουν, να το ζυγίσουν ή να βγάλουν το υγρό από το λαιμό του.
Οι γονείς του δεν αγόρασαν προμήθειες για μωρά, αφού θα τον έθαβαν αμέσως μετά. Ο γιος τους γεννήθηκε με εγκεφαλοκήλη, μία πάθηση που κάνει τον εγκέφαλο να προεξέχει από μία τρύπα στο κρανίο του. Έγινε όμως κάτι που δεν περίμεναν: επιβίωσε ως εκ θαύματος.
Ενώ περίμεναν να ζήσει μερικές ώρες και πίστευαν πως δεν μπορούσαν να κάνουν πολλά, ο μικρός πολεμιστής συνέχισε να ζει, μήνα μετά το μήνα. Οι γιατροί επέμεναν πως δεν θα μπορέσει να τα καταφέρει τελικά, αλλά εκείνος ποτέ δεν τα παράτησε.
Οι γονείς γνώρισαν έναν γιατρό, τον Dr. John Meara, που τους είπε αυτό που οι άλλοι γιατροί δεν μπορούσαν. Ο γιος τους είχε ελπίδα. Ο Dr. Meara εκτύπωσε ένα τρισδιάστατο μοντέλο του εγκεφάλου του Bentley. Στη συνέχεια σκέφτηκε ένα σχέδιο να κόψει το κρανίο του για να δημιουργήσει χώρο για τον εγκέφαλό του.
Σχεδόν στους 7 μήνες, ο μικρός Bentley έκανε την δύσκολη αυτή εγχείρηση και τελικά επιβίωσε. Ενώ περιμένουν να έχει πιο αργή ανάπτυξη από τα άλλα παιδιά, ένα πράγμα είναι σίγουρο: εκείνος και οι γονείς του ποτέ δεν θα τα παρατήσουν.
“Κανείς δεν ξέρει τι θα κάνει τελικά αυτό το παιδί. Είναι πολύ διαφορετικός και κάθε βήμα που κάνει είναι πραγματική ευλογία.” είπε η μητέρα του.






ΠΗΓΗ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger