Προκόπη τα καταφέραμε, τους τσακίσαμε, ο μικρός κέρδισε χρόνο…

Ο Κώστας Καραμανλής μετά την συνάντησή του με τον Πάνο Καμμένο στον γάμο του υιού  Σαββίδη υποδέχθηκε πρόσφατα στην Ραφήνα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο για να μοιραστούν τα επινίκια και να αλληλοσυγχαρούν τις πολιτικές τους οντότητες:

-Πρόεδρε είσαι μεγάλος…

.Οχι Πρόεδρε εσύ είσαι μοναδικός παίχτης…

Το δείπνο περιελάμβανε delivery από την αγαπημένη ταβέρνα του Καραμανλή στη Ραφήνα με το κρασί δωρεάν από τον ταβερνιάρη.

Το γεγονός ότι ο Αλέξης Τσίπρας κέρδισε την αξιολόγηση και εισέπραξε την πρώτη μεγάλη δόση από τους εταίρους αποτελούσε για το δίδυμο Καραμανλή-Παυλόπουλου μια δικαίωση και κατά κάποιο τρόπο ρεβάνς για την επικράτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στις εσωκομματικές εκλογές.

Σ΄εκείνη την περίπτωση είχαν υποστεί δεινή ήττα και ακόμη δεν έχουν συνειδητοποιήσει το πως και το γιατί. Τώρα είχαν όλο το χρόνο να σχεδιάσουν εκ νέου το πριόνισμα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μόνο που αυτό δεν ήταν η μοναδική τους ανησυχία. Παρατηρούσαν θορυβημένοι τις κινήσεις του κεντρικού τραπεζίτη Γιάννη Στουρνάρα ο οποίος ήταν ο μόνος “αψεγάδιαστος” από τους αντιπάλους του Τσίπρα. Ασε που ο Στουρνάρας δεν έχανε την ευκαιρία να τα χώσει στην περίοδο διακυβέρνησης Καραμανλή-Παυλόπουλου η οποία εκτίναξε το χρέος (και τις προσλήψεις στο Δημόσιο) σε δυσθεώρητα ύψη.

Κατέληξαν ότι ο Στουρνάρας ήταν πιο επικίνδυνος αντίπαλος του μικρού από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, το μητσοτακέικο όπως το αποκαλεί συλλήβδην ο Καραμανλής.

Ξημέρωνε όταν ο οδηγός του Παυλόπουλου έβαλε μπρος για την επιστοφή στην κατοικία του Νέου Ψυχικού. Σε λίγες ώρες θα έπρεπε να βρίσκεται φρέσκος-φρέσκος στη Προεδρία.

Μια νέα συναρπαστική μέρα ίντριγκας θα ξεκινούσε με την ανατολή του ήλιου πάνω από την Ραφήνα και την Ηρώδου Αττικού…
loading...

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger