Οι Ρώσοι ισχυρίστηκαν ότι μπορούν να προβλέψουν πότε θα εμφανιστούν UFO και ότι μπορούν ακόμη και να τα καλέσουν.
  Ισχυρίζονται ότι η δραστηριότητα των UFO αυξάνεται, όταν δοκιμές μεγάλης κλίμακας όπλων λαμβάνουν χώρα και μετρούν τη δραστηριότητα των UFO με αυτόν τον τρόπο....


Σύμφωνα με τον Vasily Yeremenko, Υποστράτηγο της FIB, ακαδημαϊκός της Ακαδημίας Ασφάλειας Άμυνας και Επιβολής του Νόμου: «Μπορούμε να πούμε ότι μάθαμε να καλούμε τα UFO στην Vladimirovka. Για να το κάνουμε, αυξήσαμε δραματικά τον αριθμό των στρατιωτικών πτήσεων και την κίνηση του εξοπλισμού. Όταν η ένταση από την πλευρά μας αυξάνεται,  τα UFO εμφανίστηκαν με πιθανότητα 100%. "
Οι Ρώσοι κατέληξαν σε τρία βασικά συμπεράσματα:
-Η σύγχρονη επιστήμη δεν είναι ακόμη σε θέση να προσδιορίσει τέτοια φαινόμενα.
-Τα ΑΤΙΑ θα μπορούσε να είναι μη επανδρωμένα αεροσκάφη επιτήρησης της Ιαπωνίας ή των ΗΠΑ ή
-Τα ΑΤΙΑ θα μπορούσαν να είναι εξωγήινη δραστηριότητα.
Σύμφωνα με τη Svobodnaya Pressa, μια ιστοσελίδα ειδήσεων, στο Ρωσικό Ναυτικό έχουν πλέον αποχαρακτηρισμένα αρχεία των συναντήσεων με άγνωστα αντικείμενα που ξεπερνούν τεχνολογικά οτιδήποτε κατασκευάστηκε ποτέ από την ανθρωπότητα.
Μια ειδική ομάδα του Ναυτικού με επικεφαλής τον αναπληρωτή Διοικητή του Ναυτικού, ναύαρχο Nikolay Smirnov, συλλέγει πληροφορίες σχετικά με τις εκθέσεις των αγνώστων αντικειμένων, που παραδίδονται από υποβρύχια και πολεμικά πλοία.
Σύμφωνα με τον Vladimir Azhazha, ερευνητή UFO και πρώην αξιωματικό του Ναυτικού:"50% των συναντήσεων UFO συνδέονται με τους ωκεανούς. 15% περισσότερο με λίμνες. Έτσι, τα UFO τείνουν να κολλάνε στο νερό. "
Σύμφωνα με μια έκθεση, ένα πυρηνικό υποβρύχιο, σε μια αποστολή μάχης, εντόπισε έξι άγνωστα αντικείμενα να το καταδιώνουν. Μετά την αποτυχία να χαθούν από τα αντικείμενα, ο καπετάνιος διέταξε το υποβρύχιο να βγει στην επιφάνεια. Τα αντικείμενα που ακολουθούσαν, αναχώρησαν από το νερό και πέταξαν μακριά με μεγάλη ταχύτητα.
Το 1982 μια ομάδα δυτών στρατιωτών που εκπαιδεύονταν στην Βαϊκάλη είδαν μια ομάδα ανθρωποειδών όντων ντυμένα με ασημί κοστούμια. Παρά το ότι οι δύτες προσπάθησαν να τους πιάσουν, τρεις από αυτούς έχασαν τη ζωή τους, ενώ άλλοι τέσσερις τραυματίστηκαν.
Σύμφωνα με τον καπετάνιο 1ου βαθμού, Igor Barklayof, της Μυστικής Υπηρεσίας του Ναυτικού: "UFO θαλάσσης συχνά εμφανίζονται οπουδήποτε συγκεντρώνονται ο στόλος μας ή ο στόλος του ΝΑΤΟ. Κοντά στις Μπαχάμες, στις Βερμούδες, στο Πουέρτο Ρίκο. Εμφανίζονται πιο συχνά στο βαθύτερο σημείο του Ατλαντικού Ωκεανού, στο νότιο τμήμα του Τριγώνου των Βερμούδων, και επίσης στην Καραϊβική Θάλασσα. "




ΠΗΓΗ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger