Στην παραπάνω φωτογραφία αυτός με το μουστάκι ο αψηλός, είναι ο Κώστας Κοτζιάς, ο παππούς του σημερινού υπουργού μας Νίκου Κοτζιά, αγκαλιά με ναζιστές και άλλους συνεργάτες των Γερμανών στην διάρκεια της κατοχής...

Όλα τα παραπάνω σύμφωνα πάντα με αλφανόφωνες ιστοσελίδες, που σκοπό έχουν να πλήξουν την Ελλάδα...

Όπως και στους παρακάτω συνδέσμους αναφέρονται τέτοιες παρόμοιες αθλιότητες:
http://www.shqiptari.eu/gjyshi-i-nikos-kotzias-miqesi-me-nazistet-hitlerian-foto/

http://www.gazetadita.al/gjyshi-i-nikos-kotzias-miqesi-me-nazistet-hitlerian/


Ορίστε και αντίστοιχα φωτογραφικά ντοκουμέντα που έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο:



Το makeleio.gr, ρώτησε μέσω της ιστοσελίδας του τον κύριο Ν. Κοτζιά αν ο παππούς του ή γενικά κάποιο συγγενικό του πρόσωπο είχε τελικά σχέση με τους Γερμανούς; 


Η Αποκατάσταση της αλήθειας και η απάντηση του Ν. Κοτζιά


Η απάντηση του Υπουργού Εξωτερικών ήταν άμεση  στις αθλιότητες των Τσάμηδων και αποκατέστησε ταυτόχρονα και την ιστορική αλήθεια.... Έτσι σύμφωνα με το koutipandoras : 

Νομικά θα κινηθεί ο υπουργός εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς κατά του εκδότη της εφημερίδας «Μακελειό» ασκώντας όπως λέει η σχετική ανακοίνωση του ΥΠΕΞ «όλα τα νόμιμα μέτρα κατά της χυδαίας αυτής επιχείρησης συκοφαντικής δυσφήμισης κατά του Υπουργού Εξωτερικών και προσβολής της μνήμης του Ανδρόνικου Κοτζιά».

Η σχετική ανακοίνωση του ΥΠΕΞ αναφέρει συγκεκριμένα:

«Μετά από σειρά άθλιων αποτυχημένων προσπαθειών που στοχεύουν να πλήξουν το πρόσωπο του Υπουργού Εξωτερικών κ. Νίκου Κοτζιά, αποκαλύφθηκε, σήμερα, ποιοι παίζουν παιχνίδια σε βάρος της χώρας αναπαράγοντας τις αθλιότητες των Τσάμηδων.

Το προσβλητικό και ψευδές σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Μακελειό» επιχειρεί με χοντροειδέστατο τρόπο να δημιουργήσει εντυπώσεις κατά του Υπουργού Εξωτερικών κ. Νίκου Κοτζιά, ο οποίος είναι ο πρώτος Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών που αποκάλυψε και εξέθεσε δημόσια τη συνεργασία των Τσάμηδων με τους ναζιστές και φασίστες κατακτητές. Το άθλιο δημοσίευμα προσβάλει κατάφωρα και σπιλώνει τη μνήμη του παππού του κ. Νίκου Κοτζιά, Ανδρόνικου Κοτζιά, ο οποίος ουδεμία σχέση είχε με το Μεταξικό Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Κοτζιά.

Είναι αυτονόητο ότι θα ακολουθήσουν όλα τα νόμιμα μέτρα κατά της χυδαίας αυτής επιχείρησης συκοφαντικής δυσφήμισης κατά του Υπουργού Εξωτερικών και προσβολής της μνήμης του Ανδρόνικου Κοτζιά»
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ




loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger