Αίσθηση προκάλεσαν τα 2 tweets με...νόημα του γνωστού δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου (δείτε εδώ) το μεσημέρι του Σαββάτου , όπου προαναγγέλλει αποκαλύψεις για κορυφαίο πολιτικό και κορυφαίο εκδότη σήμερα Δευτέρα.

Πριν λίγες ώρες ο Mάκης Τριανταφυλλόπουλος επανήλθε στο θέμα και με όσα γράφει στην ιστοσελίδα του zougla.gr με τίτλο "Ναι, αυτή είναι μία δυσάρεστη είδηση" κάνει σαφές ότι έχει στην κατοχή του στοιχεία περί συνομιλίας με αποκαλυπτικούς διαλόγους μεταξύ εφοπλιστή βεληνεκούς και κορυφαίου εκδότη που αφήνει να εννοηθεί ότι εμπλέκουν τον πρωθυπουργό σε υπόθεση σκοτεινής συναλλαγής με μεταφορές πακέτων στα γραφεία και το σπίτι του εφοπλιστή.

Διαβάστε αναλυτικά τι γράφει ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος:

Ένας εφοπλιστής βεληνεκούς κι ένας εκδότης μεγάλης εφημερίδας εμπλέκουν το όνομα κορυφαίου πολιτικού προσώπου, του σημερινού πρωθυπουργού, σε μία άκρως ενδιαφέρουσα υπόθεση σκοτεινής συναλλαγής.

Αποκαλυπτικοί διάλογοι, με μεταφορές πακέτων στα γραφεία και το σπίτι του εφοπλιστή, και μεθόδους που αφήνουν άφωνο τον αναγνώστη θα αποκαλυφθούν σε λίγες ώρες από το zougla.gr.

Με επίγνωση της σοβαρότητας μιας τέτοιας αποκάλυψης, οι δημοσιογράφοι του zougla, πιστοί στην έγκυρη ενημέρωση, θα δημοσιοποιήσουν αυτούσια την επίμαχη συνομιλία και φυσικά τα ονόματα των εμπλεκομένων.
Γιατί πάνω από όλα είναι η ενημέρωση του πολίτη. Πραγματικού ιδιοκτήτη της εφημερίδας μας.




ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger