Η διαταραγμένη μητέρα ήταν λάτρης της σκοποβολής και υπερασπιζόταν με σθένος το δικαίωμα των Αμερικανών να οπλοφορούν

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη στις Ηνωμένες Πολιτείες από το φριχτό έγκλημα που διέπραξε μια 42χρονη κάτοικος του Τέξας, η οποία πυροβόλησε και τις δύο της κόρες έξω από την οικογενειακή τους οικία στα προάστια της πόλης Χιούστον κατά τη διάρκεια ενός καυγά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει δώσει στη δημοσιότητα η αστυνομία, η Christy Sheats άνοιξε πυρ ενάντια στις δύο της κόρες, την 22χρονη Taylor και την 17χρονη Madison το απόγευμα της Παρασκευής. Η 42χρονη γυναίκα είχε ήδη σκοτώσει τη μία κοπέλα και ετοιμαζόταν να «αποτελειώσει» και την άλλη, όταν έφτασε στο σημείο ένα περιπολικό και οι αστυνομικοί την πυροβόλησαν για να τη σταματήσουν, τραυματίζοντάς τη θανάσιμα. Παρά την προσπάθεια των αστυνομικών η δεύτερη κόρη, πέθανε τελικά λίγη ώρα αργότερα στο νοσοκομείο όπου και διεκομίσθη.

Παρόλο που δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά τα αίτια του καυγά, μαρτυρίες αναφέρουν πως οι τρεις γυναίκες λογομαχούσαν έντονα στην αυλή, ενώ ο σύζυγος της 42χρονης και πατέρας των κοριτσιών βρισκόταν μέσα στο σπίτι. Όταν άκουσε τους πρώτους πυροβολισμούς, έτρεξε πανικόβλητος να καλέσει βοήθεια, ωστόσο μέχρι να φτάσει η αστυνομία στο σημείο ήταν ήδη πολύ αργά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα New York Post, η Christy Sheats ήταν υπέρμαχος του δικαιώματος των Αμερικανών να οπλοφορούν, ενώ και η ίδια ήταν ενθουσιώδης λάτρης της σκοποβολής. Η σελίδα της στο Facebook ήταν γεμάτη με μηνύματα οργής για την κυβέρνηση που θέλει να «αφαιρέσει από τους πολίτες το δικαίωμα να κατέχουν όπλα για να υπερασπίζονται και να προστατεύουν την οικογένειά τους».

ΠΗΓΗ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger