ΜΚΟ συνεχίζοντας την ανεξέλεγκτη δράση τους στη Σάμο στήνουν χωρίς ενημέρωση της κοινής γνώμης και χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της αυτοδιοίκησης , ιδιωτικά hot spots και μάλιστα σε περιοχές τουριστικού ενδιαφέροντος . Ήδη η ΜΚΟ «Γιατροί χωρίς σύνορα» δημιουργεί τετελεσμένα σε ξενοδοχείο στην περιοχή Μεσόκαμπος και ετοιμάζεται να μεταφέρει άμεσα 200- 300 μετανάστες σε απόσταση αναπνοής από γνωστά ξενοδοχεία και πολυσύχναστες παραλίες της περιοχής. Χωρίς σύμφωνα με πληροφορίες μας να υπάρχει σύμφωνη γνώμη δήμου ή περιφέρειας και χωρίς φυσικά να ερωτηθούν στο παραμικρό  οι κάτοικοι της περιοχής και οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται τουριστικά σε πολύ κοντινές περιοχές.
Υπάρχει άραγε κάποιος έλεγχος στην δράση της κάθε επιχείρησης ΜΚΟ ή τελικά θα πρέπει όλοι οι ντόπιοι και κυρίως οι τουριστικοί επιχειρηματίες και οι εργαζόμενοί τους , να κάνουν στην άκρη μπροστά στα συμφέροντα των ΜΚΟ με τις μεγάλες τσέπες και τις επιλεκτικές συμπάθειες ;

Να σημειώσουμε ότι και άλλες ΜΚΟ σύμφωνα με πληροφορίες μας ψάχνουν παρόμοιους χώρους , ξενοδοχεία ή και κτήματα σε όλη μάλιστα τη Σάμο με σκοπό την εγκατάσταση μεταναστών και δημιουργία καταυλισμών .  Προφανώς το γεγονός ότι η Σάμος είναι το μοναδικό νησί που δεν έχει αντιδράσει στα όσα γίνονται στην πλάτη του ντόπιου πληθυσμού έχει σαν αποτέλεσμα να δρουν πια κάποιες οργανώσεις σαν κράτος εν Κράτει χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν .


ΠΗΓΗ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger