Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης επαναλαμβανόμενου βιασμού μιας γυναίκας από τον 49χρονο αστυνομικό Michael Graham.
Ο δράστης που είπε στο θύμα του «είμαι αστυνομικός και μπορώ να κάνω ό,τι θέλω» βρίσκεται αντιμέτωπος με πολυετή φυλάκιση. Τη βίαζε κατ” επανάληψη κατά τη διάρκεια περιόδου 9 μηνών και σε μια περίπτωση κινηματογράφησε τον βιασμό της.
Ο αξιωματικός της μητροπολιτικής αστυνομίας με βάση το Hounslow, στο δυτικό Λονδίνο, έδενε τα χέρια της με σκοινί και χρησιμοποιούσε τον βιασμό σαν τιμωρία. Το θύμα του κατήγγειλε το περιστατικό το 2012 αλλά δεν την πίστεψε κανείς. Ο 49χρονος τελικά κρίθηκε ένοχος για 7 κατηγορίες βιασμού, σεξουαλικής επίθεσης και απόπειρας στραγγαλισμού.
«Δεν ήμουν σίγουρη ότι κάποιος θα με πίστευε επειδή μου είχε πει ότι κανείς δεν θα με πίστευε. Μου είπε «είμαι αστυνομικός και πως μπορώ να κάνω ό,τι θέλω». Θα έλεγε σε όλους πως είμαι τρελή. Το έκανε για τιμωρία», δήλωσε η άτυχη γυναίκα στο δικαστήριο.
Ένιωθε όπως εξήγησε ταπεινωμένη και αηδιασμένη, σημειώνοντας πως ήταν πάντα πολύ βίαιος σεξουαλικά. «Ήταν πολύ θυμωμένος. Θυμάμαι απλά τον πόνο που ένιωθα με ό,τι μου έκανε. Με έδεσε και δεν σταματούσε. Δεν είχα τον έλεγχο. Μου φώναζε πόσο πολύ με μισούσε. Τον φοβάμαι. Φοβόμουν πως θα με σκοτώσει».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger