Ο αντισυνταγματάρχης Tony Shaffer ήταν μέλος των στρατιωτικών δραστηριοτήτων των μυστικών υπηρεσιών,κατά τις πρώτες ημέρες του πολέμου στο Αφγανιστάν και εξιστορείται νωρίς τις προσπάθειές του κατά των Ταλιμπάν και της Αλ Κάιντα μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11/9 στο βιβλίο του, Λειτουργία Σκοτεινής Καρδιάς. Είναι συχνός φιλοξενούμενος στο καλώδιο ειδήσεων και διαθέτει ένα τεράστιο πλούτο των πηγών στη κοινότητα των ΗΠΑ.

Την παρασκευή το πρωί, αυτός και ο συνδιοργανωτής Brian Wilson προσχώρησαν στο πρωινό ραδιοφωνικό πρόγραμμα μας ,WMAL στην Ουάσιγκτον να σχολιάσει την αξιόλογη μαρτυρία  της Τζον Μπρέναν της CIA .Την πέμπτη στο Καπιτώλιο μας είπε με λεπτομέρειες το πώς η ISIS στοχεύει τον πρόσφυγα και στα ανοιχτά σύνορα για να διεισδύσει στην χώρα μας.

"Πηγαίνει τόσο άσχημα που δεν μπορεί να καλυψθεί τίποτα πια" είπε η Shaffer στην μαρτυρία της στην Brennan  , η οποία ενισχύει τις απόψεις πολλών κριτικών των αποτυχημένων πολιτικών του Ομπάμα στη Μέση Ανατολή. "Νομίζω ότι μερικά από αυτά τα παιδιά αναγνωρίζουν ότι δένοντας το μέλλον τους στον Λευκό Οίκο , τα ψέματα που βγαίνουν από αυτόν θα είναι επιζήμια για το πολιτικό τους μέλλον, η Shaffer πρόσθεσε.


"Η Brennan τελικά λέει την αλήθεια", πρόσθεσε.

 Η Shaffer απευθύνεται στη συνέχεια στην μαρτυρία της Brennan σχετικά με τις προσπάθειες της  ISIS να παραβιάσει έδαφος των ΗΠΑ μέσα από τα πορώδη εθνικά σύνορα και με την χαλαρή αξιοποίηση  πολιτικής της κυβέρνησης Ομπάμα προς τη μετανάστευση και τη μετανάστευση των προσφύγων.

«Πήρα το ποσοστό από μία από τις πηγές μου. Μιλάμε για, τώρα, στο ρεύμα των προσφύγων, μεταξύ 15-17% των ατόμων που έρχονται μέσα από τη ροή των προσφύγων είναι της ISIS. Προσθέστε ακόμα ότι δεν μπορούμε να βοηθήσουμε αυτά τα παιδιά. "

Με την ευκαιρία, Χίλαρι Κλίντον, τεκμηρίων προεδρικός υποψήφιος των Δημοκρατικών, είναι στο αρχείο λέγοντας ότι θέλει να αυξήσει τον αριθμό αυτών των προσφύγων προς τις Ηνωμένες Πολιτείες περίπου με 500% όταν γίνεται πρόεδρος.


Αργότερα, στη συνέντευξη,η Shaffer απευθύνεται πώς η πολιτική ορθότητα καταπνίγει κάθε ευκαιρία για την αντιμετώπιση της απειλής αυτής, ή τα προειδοποιητικά σημάδια που ήταν εμφανής όσον αφορά τον Omar Mateen πριν από τις τρομοκρατικές επιθέσεις του περασμένου Σαββατοκύριακου στο Ορλάντο.

Η Shaffer ξεχώρισε το Συμβούλιο σχετικά με αυτό των Αμερικανο-ισλαμικών Σχέσεων (CAIR) ως ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια που αποτρέπουν αυτή την διοίκηση εστιάζοντας στο πώς να σταματήσει τον εχθρό που δεν μπορεί να ονομαστεί.

Αν έχετε το FBI έκτος εργασίας, για όνομα του Θεού, δεν αγνοούμε τα ένστικτα ενός παράγοντα πολλών χιλιάδων δολαρίων ώστε να μετατραπεί στο πιο μυτερό σημείο του δόρατος , από το να κάνει τη δουλειά του. Εκεί λοιπόν μπαίνει και η CAIR . Εμείς πρέπει να απαλλαγούμε από την CAIR γιατί είναι μια  συνωμότρια στις δοκιμές του Ιερού  Ιδρύματος Γης. Πρόκειται για μια Μουσουλμανική Αδελφότητα 


 Έχουμε προσπαθήσει να αποδεχτούμε το γεγονός ότι αυτή η μηχανή προπαγάνδας του ριζοσπαστικού Ισλάμ κάνει ότι μπορεί για να μας πάει στον εχθρό. Αν δεν το κάνουμε αυτό, θα έχουμε περισσότερα προβλήματα.




Η μετάφραση έγινε από την συντακτική ομάδα του iokh.gr




loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger