Έχουν περάσει δύο εβδομάδες και κάτι από τη στιγμή που άγνωστοι επιτήδειοι χάκαραν τους λογαριασμούς, σε twitter και pinterest, του Μαρκ Ζούκερμπεργκ.

Ο ιδρυτής του facebook... έπαθε και έμαθε κατά πάσα πιθανότητα, αφού μια φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό με αφορμή το ρεκόρ που σημείωσε το instagram, δείχνει το φορητό του υπολογιστή “προστατευμένο” όσο δεν πάει!

Τι έκανε λοιπόν ο mr. Facebook ώστε να προφυλαχθεί από μελλοντικές... επισκέψεις των χάκερ στο κατώφλι του; Έβαλε μονωτική ταινία στην μπροστινή κάμερα του υπολογιστή αλλά και στην υποδοχή του ήχου από την αριστερή πλευρά.



Πάνω από 16 εκατομμύρια δολάρια τα τελευταία πέντε χρόνια για την προσωπική του ασφάλεια


Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ζούκερμπεργκ, η περιουσία του οποίου αγγίζει το ιλιγγιώδες ποσό των 37.5 δις δολλαρίων, δεν προσέχει μόνο σε διαδικτυακό επίπεδο.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, μια φωτογραφία που είδε το φως της δημοσιότητας το Φλεβάρη του 2016 και δείχνει το νεαρό δισεκατομμυριούχο να αθλείται στο Βερολίνο, ενώ γύρω του τον “προσέχουν” πέντε άτομα από την ασφάλειά του.

Κοιτώντας τα νούμερα θα διαπιστώσει κανείς ότι τα τελευταία πέντε χρόνια ο Ζούκερμπεργκ έχει ξοδέψει πάνω από 16 εκατομμύρια δολάρια για να αισθάνεται ασφαλής!

Όλα αυτά βέβαια μοιάζουν απολύτως φυσιολογικά αν αναλογιστεί κανείς αφενός τις απειλές που έχει δεχτεί κατά καιρούς από το ISIS και αφετέρου τα αμέτρητα μηδενικά στον τραπεζικό του λογαριασμό!

ΠΗΓΗ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger