Παραπάτω φαίνεται καθαρά στο κέντρο της εικόνας ο ΑΚΡΟ - ΚΟΡΙΝΘΟΣ (ενεργειακός συγκεντρωτής ΛΕΧΙΟΥ)  και δίπλα του ένας τεράστιος , οξύς ορθόλιθος ,  που πιστεύω ότι ήταν κάποια ενεργειακή ακίδα.   ΚΟΡΙ = ΡΟΙ +Κ = η ροή του 'Κ'.  ΝΘΟΣ = ΑΝΘΟΣ...  Ενεργειακός ανθός, δηλαδή το καθαρό μέρος της ενέργειας.. Αυτό που ...  ανθεί.

ΚΥΚΛΟΤΡΟΝ   =   ΚΥΚΛΟς Των ΡΟώΝ

Σημαίνει τον εξαναγκασμό σε συνεχή κυκλική ροή (με εξωτερική, μη φυσική επίδραση)  σωματιδίων , τα οποία με αυτό τον τρόπο αποκτούν συνεχώς αυξανόμενη ενέργεια , την οποία αποδίδουν σε κάποιο χρόνο που ο κατασκευαστής της τεχνολογίας επιθυμεί ή ακόμα και όταν η ενέργειά τους γίνει μέγιστη ή κρίσιμη. 


Το γνωστότερο ΚΥΚΛΟΤΡΟΝ της μυθολογίας ήταν ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ του Δία.


Το ΚΥΚΛΟΤΡΟΝ του ΑΚΡΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ (ΛΕΧΙΟΥ) ...  σήμερα.





Η εκροή ενέργειας εδώ φαίνεται να κατευθύνεται προς το ΛΕΧΙΟ ή την μάλλον τεχνητή λίμνη που υπάρχει παρά το ΗΡΑΙΟ, στο Λουτράκι. 


Ο πλανήτης μας είναι ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΣ με πανάρχαια οικοδομήματα που δημιουργούν αστρονομικούς και γεωμετρικούς σχηματισμούς, προφανώς όχι τυχαία , αλλά για κάποιο ή κάποιους  σκοπούς. 

Έτσι, από τα προϊστορικά ακόμα χρόνια, σχεδόν όλα τα κέντρα λατρείας ιδρύονταν επιλεκτικά, σε καθορισμένους από πυθόχρηστα μαντεία χώρους που προσφέρονταν γι αυτό. Και ο κάθε τέτοιος χώρος που βρισκόταν στη διασταύρωση ροών ενεργείας...


ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger