Για… προετοιμασία του εδάφους για το come back του Γιώργου Παπανδρέου μιλάνε πλέον στη Χαριλάου Τρικούπη, αφήνοντας μάλιστα ανοιχτό το ενδεχόμενο για εξελίξεις εντός του καλοκαιριού.

Το ενδιαφέρον του πρώην πρωθυπουργού για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς είναι εμφανέστατο. Άλλωστε το απέδειξε με την παρουσία του στην εκδήλωση στη μνήμη του Ανδρέα Παπανδρέου (σημειωτέον ότι συνοδευόταν από δυο πρόσωπα ιδιαίτερα προσφιλή στο ΠΑΣΟΚ, τον Φίλιππο Σαχινίδη και τον Δημήτρη Ρέππα) αλλά και το καλό κλιμα στη συζήτηση με τη Φώφη Γεννηματά μετά την εκδήλωση. Κατά τη συνάντηση του και οι δυο συμφώνησαν να τα ξαναπούν σύντομα, όπως κι έγινε με το ραντεβού να κλείνεται για το μεσημέρι της Παρασκευής στο γραφείο της προέδρου του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή.

Κατά το τελευταίο ραντεβού τους, η κ. Γεννηματά απέσπασε τη δέσμευση από τον κ. Παπανδρέου ότι η προοδευτική πολιτική που ευαγγελίζεται η Κεντροαριστερά είναι σαφώς οριοθετημένη απέναντι στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ, ξεπερνώντας έτσι παλιότερα εμπόδια στην επικοινωνία τους, όταν ο πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ είχε εκφράσει την άποψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να κάτσι μαζί τους στο τραπέζι του διαλόγου για την Κεντροαριστερά.

ΠΗΓΗ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger