Εκτός ελέγχου βρίσκεται πλέον ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος για τρίτη συνεχή ημέρα ξεδιπλώνει το πραξικόπημά του με αφορμή την… οπερέτα πραξικοπήματος το βράδυ της Παρασκευής στην Τουρκία.

Το πρωτοφανές πογκρόμ εναντίον όλων των αντιφρονούντων έχει φύγει εκτός ελέγχου με χιλιάδες στρατιωτικούς, αστυνομικούς, δικαστικούς να καρατομούνται εν μία νυκτί και να παίρνουν το δρόμο προς το… πυρ το εξώτερο.



Την ίδια ώρα, το μεσημέρι της Δευτέρας ο «σουλτάνος» Ερντογάν ανακοίνωσε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα όλων των δημοσίων υπαλλήλων!

Η πρωτοφανής απόφαση προφανώς αποσκοπεί στην ολοκλήρωση της «κάθαρσης» του κρατικού μηχανισμού από όλους τους αντιφρονούντες με πρόσχημα το πραξικόπημα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του δικτύου ΝΤV, η απαγόρευση θα ισχύει μέχρι να ολοκληρωθούν οι εκκαθαρίσεις σε όλα τα επίπεδα του κράτους.

Παράλληλα, σε όλους τους πολίτες της χώρας επιβάλλεται να παρουσιάζουν κατά την έξοδο έγγραφο του τουρκικού Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων που να αποδεικνύει ότι είναι ασφαλισμένοι.

Την ίδια ώρα, με βάση κυβερνητικό διάταγμα, ανακλήθηκε η ετήσια καλοκαιρινή άδεια 3 εκατομμυρίων δημοσίων υπαλλήλων.


ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger