Νέα αμερικανική βάση κατασκεύασαν οι ΗΠΑ στα κουρδικά καντόνια της Συρίας γεγονός που δείχνει πως θέλουν ανεξάρτητο κουρδικό κράτος με έξοδο στη θάλασσα το οποίο με τη σειρά του σημαίνει διαμελισμός της Τουρκίας.

H εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνει τα όσα είπε ο Α.Ντούγκιν και γράψαμε στο άρθρο μας ΕΚΤΑΚΤΟ: Παραμονή του πραξικοπήματος βρισκόταν ο εξ απορρήτων του Β.Πούτιν στην Τουρκία – Προς στρατηγική συνεργασία Ρωσίας-Τουρκίας (βίντεο) .

«Οι Αμερικανοί είναι έτοιμοι να δημιουργήσουν ενωμένο Κουρδιστάν το οποίο δεν είναι στα ρωσικά στρατηγικά συμφέροντα» είχε πει σε συνέντευξη του στην Άγκυρα.


Η βάση εντοπίστηκε από ρωσικούς δορυφόρους στην περιοχή Κομπάνι της Β.Συρίας και φιλοξενεί αμερικανικές ειδικές δυνάμεις.

Στις φωτογραφίες που θα δείτε εντοπίστηκαν αεροσκάφη και επιθετικά-μεταφορικά ελικόπτερα, αποθήκες οπλισμού και άλλα βοηθητικά κτίρια.

Στις φωτογραφίες φαίνονται καθαρά επιθετικά ελικόπτερα AH-64 Apache, V-22 Osprey το οποίο μπορεί να μεταφέρει μέχρι 32 αλεξιπτωτιστές, Blackhawk και Chinook.

Tα αμερικανικά επιθετικά ελικόπτερα είχαν γίνει αντιληπτά και κατά την διάρκεια των επιχειρήσεων με τις κουρδικές δυνάμεις SDF στη Μάνμπιτζ



pentapostagma

ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger