Πολιτικές εξελίξεις προβλέπει το φθινόπωρο ο Κώστας Καραμανλής, λέγοντας σε συνομιλητές του ότι λόγω της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί στην οικονομία κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει την οποιαδήποτε κίνηση από την πλευρά του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

«Η κατάσταση είναι δύσκολη και απρόβλεπτη» είπε πρόσφατα σε συνομιλητές του, κατά την παρουσία του σε γάμο, ο πρώην Πρωθυπουργός και δεν απέκλεισε ακόμα και το ενδεχόμενο να οδηγηθεί η χώρα σε πρόωρες εκλογές.

Ο Κ. Καραμανλής, αν και αρκετά φειδωλός στις επισημάνσεις του για την πορεία της χώρας, στέκεται στα πολλά προβλήματα που υπάρχουν στην οικονομία και στο γεγονός ότι η αγορά ασφυκτιά, ενώ εκτιμά πως οι πολίτες δεν θα έχουν τη δυνατότητα να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους από το φθινόπωρο.

Χωρίς πατερναλιστική διάθεση έναντι της ηγεσίας, καθώς δεν συμμετέχει σε παρασκηνιακά παιχνίδια, αλλά με ξεκάθαρη παραταξιακή, ενωτική στάση, αφού θεωρεί ότι πρέπει να στηριχθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρώην Πρωθυπουργός επισημαίνει ότι υπό το βάρος της κοινωνικής έντασης, ο Αλέξης Τσίπρας ενδέχεται να καταφύγει σε εκλογές.

Μάλιστα, ο Κ. Καραμανλής συνδέει το σενάριο των εκλογών με την κινητικότητα, στην παρούσα φάση, από πλευράς κυβέρνησης στο ζήτημα του εκλογικού νόμου.

Αν και ο ίδιος θεωρεί ότι δεν υφίσταται θέμα ποινικών ευθυνών (σ.σ. δεν πιστεύει ότι βοηθάει μια εξεταστική επιτροπή για το τρίτο μνημόνιο) για την έλευση του τρίτου μνημονίου και των capital controls για τον Πρωθυπουργό, εντούτοις δεν παραλείπει να επισημάνει τις πολιτικές του ευθύνες.


ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger