Πανικός στην Αμερική και στις χώρες της δύσης, ένα δώρο από τον Β.Πούτιν στις δυνάμεις του ΝΑΤΟ, λίγες ώρες πριν αρχίσει η σύνοδος της συμμαχίας στην Πολωνία !!!

Έγινε γνωστό, πως ο προδότης συνταγματάρχης της SVR, Αλεξάντερ Poteev (φώτο), ο οποίος είχε καταδώσει στην CIA, τους υφισταμένους του, όλο το ρωσικό κατασκοπευτικό δίκτυο μέσα στις ΗΠΑ, με επικεφαλή το 2010 την Άννα Τσάπμαν, εκτελέστηκε σήμερα Πέμπτη, από την ρωσική αντικατασκοπία, με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας !!! Ο ίδιος είχε αλλάξει τόπο διαμονής, άλλαξε ταυτότητα, τον φύλαγαν νύχτα μέρα, πράκτορες ης CIA και όμως οι Ρώσοι τον βρήκαν και τον εκτέλεσαν, με τι τρόπο οι ρωσικοί δίαυλοι δεν αναφέρουν !! style="font-family: Arial, Tahoma, Helvetica, FreeSans, sans-serif;" />
Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες ρωσικές κατασκοπευτικές επιχειρήσεις της GRU, η οποία στέφθηκε με επιτυχία.Ο Ρώσος πρόεδρος, όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις έδωσε προσωπικά την εντολή για τον θάνατο του.

Το σοκ στην δύση είναι πρωτόγνωρο, ακόμα δεν έχουν συνέλθει, ενώ τα ρωσικά κανάλια πανηγυρίζουν !!! Η σημειολογία της ημέρας που δόθηκε η εντολή της παραδειγματικής του τιμωρίας δεν είναι τυχαία, μόλις μερικές ώρες πριν την σύνοδο του ΝΑΤΟ, στην Πολωνία !!!

Παρακολουθούμε τις ραγδαίες εξελίξεις και θα σας ενημερώνουμε για ότι καινούργιο προκύψει !!!





ΠΗΓΗ

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger