Το υπ. Δημοσίων Εργων αναλαμβάνει ο αρχηγός της Ενωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης στον ανασχηματισμό που θα αναγγείλει ο Αλέξης Τσίπρας πριν ξεκινήσει τις ολιγοήμερες διακοπές του.

Ο Τσίπρας θα τοποθετήσει τον Σπίρτζη στο υπ. Εσωτερικών μια και χρεώνει στον Κουρουμπλή την αποτυχία τής ψήφισής του νέου εκλογικού νόμου από 200 βουλευτές. Ο Τσίπρας είχε δώσει οδηγίες στον υπουργό να ακούσει με προσοχή τις ενστάσεις κομμάτων όπως το ΠΑΣΟΚ, το ΠΟΤΑΜΙ και το ΚΚΕ. Κάτι που ο σημερινός υπουργός Εσωτερικών αγνόησε.

Κι αν ο γάμος ΣΥΡΙΖΑ-Λεβέντη δεν προκαλεί έκπληξη μια και μοιάζει αυτονόητη συνέχεια του διαρκούς φλερτ του Λεβέντη προς την κυβέρνηση αλλά και την οικογένεια Τσίπρα, η επιστροφή του Γιώργου Παπανδρέου στην κυβέρνηση θα προκαλέσει αίσθηση.

Ο Παπανδρέου επιστρέφει ως υπουργός Εξωτερικών ενώ ο Νίκος Κοτζιάς αναλαμβάνει το υπ. Εθνικής Αμυνας. Ο Πάνος Καμμένος πάει στο υπ. Ανάπτυξης στην θέση του Σταθάκη ο οποίος θα είναι ο νέος υπουργός Οικονομικών. Ο Τσακαλώτος θα πάει σε γνωστό καφέ του Παγκρατίου να ετοιμάσει το κόμμα του παρέα με τον Θοδωρή Μιχόπουλο.

Το ρεπορτάζ συνεχίζεται…




ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger