Δείτε ποιοι μας κυβερνάνε: Ένας εκ των τεσσάρων συλληφθέντων κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Μαρούσι ήταν ο γιος του Πάνου Σκουρλέτη, Βασίλης Σκουρλέτης ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες συμμετείχε σε επεισόδια και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνες σωματικές βλάβες, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, διατάραξη κοινής ειρήνης και απείθεια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του parapolitika.gr, ο 21χρονος γιος του υπουργού βρισκόταν μαζί με ακόμη 50 άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, στις 18 Ιουνίου 2016, στην οδό Γράμμου στο Μαρούσι, αντιδρώντας σε διανομή φυλλαδίων που πραγματοποιούσαν μέλη της Χρυσής Αυγής.

Οι νεαροί που συνελήφθησαν, μεταξύ των οποίων και ο γιος του υπουργού, πέρασαν την πόρτα του εισαγγελέα και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι, με τη δικάσιμο να έχει οριστεί για τις 15 Ιουλίου 2016.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός φοιτητής δεν είπε ούτε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, ούτε στους άνδρες της Ασφάλειας ότι είναι γιος του υπουργού, ωστόσο τα στοιχεία πατρός-μητρός που έδωσε συνέπιπταν με αυτά του υπουργού και της συζύγου του, η οποία, μάλιστα, έχει ένα ιδιαίτερα σπάνιο όνομα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, όσο βρισκόταν στη ΓΑΔΑ δεν τον επισκέφθηκε ο Πάνος Σκουρλέτης παρά μόνο η μητέρα του, η οποία του πήγε μια μπλούζα.

Έχετε ακόμη καμία αμφιβολία γιατί η χώρα πάει στο γκρεμό με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ;



πηγή
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger