Η νεαρή κοπέλα συνεχίζει τα χειρουργεία. 

Η Μίνα Αρναούτη πριν από λίγες μέρες υποβλήθηκε για έκτη φορά σε ένα εξαιρετικά δύσκολο χειρουργείο στο δεξί πόδι από την ομάδα χειρουργών της Ορθοπεδικής Κλινικής του νοσοκομείου, οι οποίοι ωστόσο δεν είναι ακόμα σε θέση να προσδιορίσουν το πότε θα μπορέσει να πάρει το πολυπόθητο εξιτήριο. Μπορούν όμως να πουν σχεδόν με βεβαιότητα πως αυτή ήταν η τελευταία εγχείρηση της κοπέλας.

Οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι η νεαρή θα πάρει εξιτήριο, αν όλα εξελιχθούν ομαλά, περίπου στα τέλη Ιουλίου, οπότε και θα αναχωρήσει αμέσως για τη Μυτιλήνη. Παραμένει κλινήρης και πολύ αδύνατη, όμως, γνωρίζοντας ότι πλέον ο χρόνος μετράει αντίστροφα, η Μίνα Αρναούτη αδημονεί να φύγει από τον Ευαγγελισμό. Ωστόσο, φαίνεται πως η Μίνα υπέστη τραυματισμούς που θα την ακολουθούν σε όλη της τη ζωή, καθώς οι βλάβες είναι εκτεταμένες και βαριές που είναι εξαιρετικά δύσκολο να αποκατασταθούν πλήρως.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όπως αναφέρει το Ciao, οι γιατροί έχουν ήδη ενημερώσει τη μητέρα της, κ.Νατάσα Αρναούτη, πως θα πρέπει να προμηθευτούν αναπηρικό καροτσάκι. Εξακολουθεί να δυσκολεύεται στον ύπνο, ενώ τις ερχόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσει φυσιοθεραπείες ώστε να κουνήσει και να λυγίσει το δεξί της γόνατο, κάτι που, αν γίνει, θα σημαίνει και τη στιγμή της εξόδου της από τον Ευαγγελισμό.


ΠΗΓΗ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger