Είναι γνωστό ότι οι Οθωμανοί χρησιμοποιούσαν κόκκινες σημαίες τριγωνικού σχήματος τουλάχιστον από το 1383, οι οποίες έγιναν ορθογώνιες με το πέρασμα των αιώνων. 

Υπήρχαν πολλά και διαφορετικά σχέδια την εποχή των Οθωμανών, τα περισσότερα από τα οποία είχαν ένα ή περισσότερα μισοφέγγαρα για διαφορετικούς σκοπούς.

Το 1844, το οκτάκτινο αστέρι αντικαταστάθηκε με ένα άλλο πεντάκτινο και η σημαία έλαβε τη μορφή που έχει και σήμερα.


Η προέλευση της ημισελήνου και του αστεριού ως συμβόλων ανάγουν στην εποχή των αρχαίων Σουμερίων αλλά και στην αρχαία Αίγυπτο.

Κατά την επικρατέστερη ερμηνεία, η ημισέληνος σχετίζεται με την ιστορία του Βυζαντίου. Κατά την περίοδο της εξάπλωσης του Φιλίππου Β', το Βυζάντιο υπέγραψε συνθήκη ειρήνης με το Μακεδόνα βασιλιά, ωστόσο εκείνος πολιόρκησε την πόλη, το 341 π.Χ, μετά από άρνηση των Βυζαντινών να στραφούν εναντίον της Αθήνας. 


Οι κάτοικοί της πόλης απέδωσαν τη σωτηρία της σε θαύμα της θεάς Εκάτης, όπως μαρτυράται από άγαλμα που έστησαν προς τιμή της, αλλά και σε παραστάσεις της σε νομίσματα της εποχής.

Επίσης, έχει αναφερθεί από πολλούς ότι η ημισέληνος και το αστέρι υπήρξαν ιερά σύμβολα των τουρκικών φυλών και πριν από την έλευση του Ισλάμ.

 Το κόκκινο χρώμα δηλώνει το Νότο στους αρχαίους τουρκικούς πολιτισμούς.

Η προέλευση της σημαίας είναι το θέμα πολλών θρύλων στη χώρα, που έρχονται σε αντίφαση με τα ιστορικά γεγονότα στην Οθωμανική Αυτοκρατορία. 

Ένας τέτοιος θρύλος κάνει λόγο για αντικατοπτρισμό της ημισελήνου και ενός αστεριού στο αίμα Τούρκων πολεμιστών μετά τη μάχη του Μαντζικέρτ, το 1071, σύμφωνα με μία εκδοχή, ή μετά τη μάχη του Κοσσυφοπεδίου, το 1389, όταν σκοτώθηκε ο Σουλτάνος Μουράτ Β΄ και συνέβη μία προσέγγιση του Δία με τη Σελήνη. Άλλες θεωρίες κάνουν λόγο για το όνειρο του Οσμάν Α΄, που είδε να βγαίνει από το στήθος του ένα αστέρι και μία ημισέληνος, αλλά και τη θέαση μιας ημισελήνου και ενός αστεριού την ημέρα που έπεσε η Κωνσταντινούπολη, το 1453.
(πηγή: https://el.wikipedia.org)

Βέβαια, ο Πεντάκτινος αστήρ χαρακτηρίζεται ως σατανικό σύμβολο και έχει σχέση με την μαύρη μαγεία. Γιατί αν το σύμβολο αυτό κάτω ορισμένες συνθήκες ενεργοποιηθεί, τότε γίνεται ο πλέον διαδεδομένος τύπος πύλης μεταξύ των κόσμων. 

Στην Τουρκική σημαία πέρα του Πεντάκτινου αστεριού ή της Πεντάλφας, έχουμε και την ημισέληνο, δηλαδή σχηματικά ένα ημικύκλιο. Έτσι ένας μαύρος μάγος με τα σύμβολα της εν λόγω σημαίας, δηλαδή με τον συνδυασμό της σχηματικής αναπαράστασης της Πεντάλφας και της ημισελήνου και, με την αποκρυφιστική χρήση της, αποκτά τον έλεγχο επί του προσκαλούμενου δαίμονα. Η ημισέληνος δηλώνει προστασία προκειμένου να ελέγχει καλύτερα την προσκαλούμενη οντότητα.
Συνήθως γύρω από την πεντάλφα σχηματίζεται ένας κύκλος προστασίας.

Σήμερα γνωρίζουμε ότι οι διάφοροι μουφτήδες ασκούν μαύρη μαγεία και είναι φυσικό μιας και το Ισλάμ προέρχεται από τους μάγους της Περσικής αυτοκρατορίας. 

Γι' αυτό στην ουσία η ημισέληνος δηλώνει τους οπαδούς της Σελήνης, της μαύρης μαγείας, που παραπέμπει στο σύμβολο του "ουροφάγου όφι". Όλοι αυτοί συνδέονται με την Μάγια-Παν, το αρχαίο κέντρο μαγείας του Γιουκατάν.

Εξίσου προστατευόμενοι από τέτοιες αρχαίες και σκοτεινές δυνάμεις πέραν της Οθωμανικής αυτοκρατορίας ήταν και,  η εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία, με το αντίστοιχο λάβαρο της, που ήταν σχεδιασμένο από το αντεστραμμένο σύμβολο του Ήλιο, του φωτός και της ευημερίας:
 

Ας δούμε κάτω στην εικόνα την αρχαία σβάστικα (αριστερά) και την αντεστραμμένη του μαύρου μάγου Χίτλερ (δεξιά):

 
Τις ίδιες  ακριβώς μυστικές συμφωνίες με το σκότος έκανε και ο Βλαντιμίρ Λένιν, που μελέτησε την αλχημεία και τους εξορκισμούς των πνευμάτων σε μυστικούς κύκλος της Ελβετίας. Έτσι κατάφερε να δαιμονοποιήση όλη την χώρα του, με την αποκρυφιστική χρήση της πεντάλφας, ως σύμβολο του κομμουνιστικού κινήματος και του Κόκκινου Στρατού. 

Δεν είναι τυχαίο που ανακαλύφθηκε από το google earth, πως η περιοχή του Καζακστάν από πάνω σχηματίζει τέλεια Πεντάλφα:



Αυτό το παιχνίδι εξουσίας δεν σταματά μιας και ακριβώς τα ίδια γίνονται και σήμερα με διαφορετικά πρόσωπα...

ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger