Αντιμέτωποι με μια σοκαριστική υπόθεση βρέθηκαν  οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για περιστατικό ασέλγειας σε βάρος νηπίου και μάλιστα από πατέρα προς την ίδια του την κόρη.  Δράστης ένας  39χρονος παθολόγος που είναι τοποθετημένος σε Κέντρο Υγείας της Δυτικής Θεσσαλονίκης και διαζευγμένο με την σύζυγό του. Οι υποψίες για τον πατέρα ξεκίνησαν κάποια στιγμή που το κοριτσάκι ήταν μόνο με την μητέρα του και είχε γυρίσει από τον πατέρα του, είπε στην μητέρα του πως …”παίζουν” με τον μπαμπά… Σοκαρισμένη η μητέρα του μόλις 3,5 ετών κοριτσιού το είπε με την σειρά της και εκείνη στην μητέρα της και μαζί πήγαν στις Αρχές και το κατήγγειλαν.

Το παιδάκι εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο της Αστυνομίας στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και όντως από την κατάθεσή του προέκυψε πως ο γιατρό όταν έμενε μόνος του με την κορούλα του, την… θώπευε και ασελγούσε σε βάρος της..

Μετά από όλα αυτά εξεδόθη ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 39χρονου γιατρού, ο οποίος και συνελήφθη. Σε βάρος του σχηματίσθηκε και δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, καθώς σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε οικίες του, στη Θεσσαλονίκη και σε περιοχή της Λάρισας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 559 ναρκωτικά δισκία, που κατείχε χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, καθώς και πλήθος φαρμακευτικών σκευασμάτων, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Ακόμη κατασχέθηκαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές, σκληροί δίσκοι, κινητά τηλέφωνα και κάρτες μνήμης που είχε στην κατοχή του, επίσης κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν για εξέταση στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, όπου πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στον Ανακριτή την Δευτέρα.

Η υπόθεση ήρθε στο φως χωρίς η κοινή γνώμη να έχει καταφέρει να αντιληφθεί το μέγεθος της διαστροφής ενός πατέρα στο Περιστέρι που βίαζε επί 1,5 χρόνο την 16χρονη κόρη του και μάλιστα 30 φορές.

ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger