Αιματηρή συμπλοκή αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ με ληστές που είχαν εισβάλει σε σουπερμάρκετ Σκλαβενίτη στην οδό Πανόρμου71 στους Αμπελοκήπους. Ένας από τους δράστες τραυματίστηκε από τα πυρά αστυνομικών στην κοιλιακή χώρα και μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς.

Οι ληστές ήρθαν με…ταξί

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 18:30 το απόγευμα, όταν τρεις δράστες έφθασαν κοντά στο πολυκατάστημα, με ταξί που είχαν μισθώσει από την περιοχή της Ομόνοιας. Οι δύο από τους δράστες μπήκαν στο σούπερ μάρκετ και με την απειλή όπλων άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό και επιχείρησαν να διαφύγουν με το ταξί.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., τους αντελήφθησαν και επιχείρησαν να τους ακινητοποιήσουν. Οι δράστες φαίνεται να έβγαλαν όπλα με τους αστυνομικούς να πυροβολούν και να τραυματίζουν έναν από τους δράστες στην οδό Τρικάλων.

Ο δεύτερος συλλαμβάνεται στη συμβολή των οδών Αρκαδίας και Σεβαστουπόλεως, ενώ ο τρίτος δράστης, επιβάτης ακόμη του ταξί, συνελήφθη στη συμβολή της Λ. Αλεξάνδρας με την οδό Πανόρμου.

Οι δύο δράστες μεταφέρθηκαν στα γραφεία του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, προκειμένου να προσδιορισθεί η ταυτότητά τους, αν έχουν απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές και αν έχουν προβεί σε παρόμοιες ένοπλες ληστείες.

ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger