Είναι κακό στην άμμο να χτίζεις παλάτια…

Ο λαός λέει ότι τα ματωμένα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία. Το μέλλον θα δείξει εάν αυτό ισχύει στην περίπτωση του «σατανικού» ζευγαριού, Στεφανίδου – Ευαγγελάτου. Μια ματιά στα περιουσιακά τους στοιχεία πείθει ότι πράγματι είναι ευτυχισμένοι κολυμπώντας στο χρήμα. Σύμφωνα με πληροφορίες οι «εφοπλιστές» της δημοσιογραφίας έχουν
loading...
σημαντικά αποκτήματα: 
Το φορολογικό έτος 2004 η κυρία Στεφανίδου φέρεται να παρουσιάζει μηδενικό εισόδημα και ο κύριος Ευαγγελάτος, λίγο πάνω από 200.000 ευρώ. Το 2005 το ζευγάρι έφτασε περίπου το μισό εκατομμύριο ευρώ. 



Το 2006 η αμοιβή του Νίκου Ευαγγελάτου παραμένει στα ίδια επίπεδα ενώ της κυρίας Στεφανίδου εκτινάσσεται στο 1.500.000 ευρώ. Το 2007 το χρυσό ζευγάρι φτάνει τα 700.000 ευρώ περίπου ενώ το 2008 ο κύριος Ευαγγελάτος πλησιάζει το 1.000.000 ευρώ και η κυρία Στεφανίδου τις 800.000 ευρώ, δηλαδή μέσα σε μια χρονιά εμφανίζονται να προσεγγίζουν το ετήσιο εισόδημα των 2.000.000 ευρώ! Εκείνη τη χρονική περίοδο ο συμπαθής Νίκος Ευαγγελάτος, είχε σπάσει τα κοντέρ τηλεθέασης κάνοντας την ύποπτη δημοσιογραφικά εκπομπή «Αποδείξεις». 
Σκουλήκια, σαύρες, κατσαρίδες, μυρμήγκια, φίδια, ακόμα και κροκόδειλοι εμφανίζονται στις κρυφές κάμερες του mr Σέρλοκ Χολμς της δημοσιογραφίας. Καταστηματάρχες ικετεύουν τον παρουσιαστή να τους λυπηθεί ενώ άλλοι καταστρέφονται μέσα σε μια νύχτα βλέποντας την επιχείρησή τους να γίνεται βορά στον «αλευρόμυλο» της τηλεοπτικής λεηλασίας. Κατά διαβολική σύμπτωση, όσο Έλληνες επιχειρηματίες διαπομπεύονται, τόσο ανταγωνιστικές εταιρείες αλλά και συναφή επαγγέλματα παίρνουν σειρά για να διαφημιστούν στον ΑΝΤ1. 
Ενορχηστρωτής των διαφημιστικών υπηρεσιών του Ευαγγελάτου, είναι ο κουμπάρος του και συνεργάτης του, διαφημιστής Μάκης Σεργιάτος, ο οποίος χρόνια αργότερα βαράει κανόνι αφήνοντας δεκάδες απλήρωτους υπαλλήλους στο δρόμο. 
Κακοήθεις και εχθροί του δημοσιογράφου κάνουν λόγο(και γράφουν)για βρώμικα και εκβιαστικά παιχνίδια, ένα διαβολικό δηλαδή κόλπο εξαργύρωσης «επιταγών» με μοχλό την αρνητική δημοσιότητα και τον εξευτελισμό επαγγελματιών.
Πέντε χρόνια αργότερα, κάπου στο 2013 και ενώ ο Ευαγγελάτος έχει περάσει από τον Alpha και έχει γίνει παράγοντας του Mega, αρχίζουν να σκάζουν «κανόνια» στην Ευελπίδων. 



Ο δαιμόνιος Γιάννης Δαραβίγκας αντιλαμβανόμενος ότι κάτι δεν πάει καλά, κάνει διαρκείς μηνυτήριες αναφορές στην Εισαγγελία, καταγγέλλοντας κόλπα με κρυφές κάμερες. Σε μια από αυτές τις υποθέσεις ο Ευαγγελάτος καταδικάζεται σε 30 μήνες φυλακή στο Εφετείο. Σύμφωνα με δικαστικές πηγές πρέπει να εκκρεμούν αυτή τη στιγμή στην Ευελπίδων άλλες 8 με 9 παρεμφερείς υποθέσεις. 
«Απευθυνόμουν στο νομικό τμήμα του ANT1, για να πάρω τις εκπομπές για τις οποίες πίστευα ότι διαπομπεύονται επιχειρηματίες με κακή χρήση της κρυφής κάμερας και ο τότε νομικός σύμβουλος του σταθμού με ειρωνευόταν και δεν μου τις χορηγούσε», μας λέει σήμερα ο γνωστός επιχειρηματίας Γιάννης Δαραβίγκας.
loading...
390 στην πείνα
Το εγχείρημα του Channel 9 ήταν η πιο «αιμοσταγής» μπίζνα του Ευαγγελάτου. Εμφανίστηκε ως αχυράνθρωπος του Κοντομηνά, 15 μέρες πριν βγει στον αέρα το πρόγραμμα το κανάλι έγινε στάχτη από ένα περίεργο βραχυκύκλωμα, τελικά εξέπεμψε και διαλύθηκε το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς αφήνοντας 390 εργαζόμενους στην ανεργία. 
Το εγχείρημα του Channel 9 ήταν το δεύτερο μεγάλο «έγκλημα» του δημοφιλούς παρουσιαστή μετά το πρώτο αίμα, του Σορίν Ματέι. Άλλωστε είπαμε: Είναι κακό να χτίζεις παλάτια σε ματωμένα λεφτά…


ΠΗΓΗ
loading...
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger