Εκατοντάδες ανήλικα κορίτσια εκδίδονται καθημερινά στους δρόμους για 8 ευρώ…
Επιδημία έχει γίνει η παιδική πορνογραφία στη Βραζιλία. Οι λεπτομέρειες και τα στοιχεία της εκμετάλλευσής τους προκαλούν σοκ και ένα από τα θύματα αυτού του μαύρου κυκλώματος, μίλησε στη Daily Mail για τη καθημερινότητά της.

«Μόλις τελειώσουμε το σεξ με πετάνε από το αμάξι. Άλλοι με βγάζουν ευγενικά και άλλοι με πετάνε», λέει η μόλις 11ετών Λεϊλά, η οποία εκδίδεται καθημερινά στον παράδρομο του μεγαλύτερου αυτοκινητοδρόμου της Βραζιλίας, τον BR-116.
Τα γόνατά της είναι γεμάτα μελανιές, ενώ καθημερινά φοράει ένα φτωχικό φόρεμα και περιμένει να πουλήσει το σώμα της.
Δυστυχώς, δεν είναι η μόνη. Η 12χρονη Λίλιαν είναι μια ακόμα περίπτωση. Έμεινε μόνη της, όταν την εγκατέλειψε η μητέρα της και οι γείτονές της την ανάγκασαν να εκδίδεται. Έμεινε έγκυος και ζει από θαύμα, αφού κάποια στιγμή βρέθηκε σε ένα καυγά μεταξύ συμμοριών και την μαχαίρωσαν στον λαιμό.
Η 16χρονη Μάρα έμεινε έγκυος από τον βιαστή – σπιτονοικοκύρη της, όπως τα περισσότερα κορίτσια. Αρκετά είναι τα ανήλικα κορίτσια που πωλούνται σε κυκλώματα πορνείας από τους ίδιους τους γονείς τους, οι οποίοι στις περισσότερες περιπτώσεις είναι πάμπτωχοι.
Τα στοιχεία έδωσε στην δημοσιότητα ο δημοσιογράφος Matt Roper μιλώντας στην Daily Mail.
Ο Roper τα τελευταία χρόνια έχει εγκατασταθεί στην Βραζιλία μαζί με την σύζυγό του και προσπαθούν να σώσουν όσο περισσότερα κορίτσια από αυτά μπορούν. Όμως είναι λίγα αυτά που δέχονται την βοήθεια της οργάνωσης «Meninadança».




ΠΗΓΗ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger