Το μοιραίο λάθος να αφήσει τα παιδιά της στο αυτοκίνητο τα λίγα λεπτά που μπήκε σε ένα κατάστημα για να τους αγοράσει χυμούς έκανε μια 27χρονη στο Λονδίνο. Άγνωστος έκλεψε το αυτοκίνητό της, την ώρα που εκείνη ψώνιζε, με τα παιδιά μέσα. Η 12χρονη θετή κόρη της πρόλαβε να πηδήξει έξω από το αυτοκίνητο ενώ εκείνο ήταν εν κινήσει φωνάζοντας «το μωρό! Το μωρό!» για τον 11 μηνών αδελφό της που παρέμενε δεμένος στο καθισματάκι του και «χανόταν» μαζί με τον κλέφτη.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η 27χρονη και τα δύο παιδιά πήγαιναν σε έναν γάμο και καθ’ οδόν σταμάτησαν για να πάρει η μητέρα χυμούς στα παιδιά. Τότε ο κλέφτης άρπαξε το όχημα- με τα παιδιά μέσα.

Η Scotland Yard έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο από κάμερα ασφαλείας καλώντας τον δράστη να παραδοθεί ή την οικογένεια και τους φίλους του να ειδοποιήσουν την αστυνομία για την ταυτότητά του.

Μετά την κλοπή του αυτοκινήτου ακολούθησε πανικός, λόγω του μωρού που βρισκόταν στο πίσω κάθισμα. Η αστυνομία επιχείρησε να εντοπίσει το όχημα μέσω των iPhone που είχαν μείνει μέσα και επιστράτευσε και ελικόπτερο στην αναζήτησή του. Τελικά το μωρό βρέθηκε περίπου μία ώρα αργότερα παρατημένο έξω από σπίτι. Η γυναίκα που έμενε εκεί το βρήκε στο κατώφλι της, το έβαλε μέσα, του άλλαξε την πάνα και ειδοποίησε την αστυνομία.












ΠΗΓΗ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger