Επειδή το καλοκαίρι τα smartphones φαίνεται να κινδυνεύουν περισσότερο κάτι από την ανεμελιά των διακοπών, κάτι από τη θάλασσα, διάβασε τι πρέπει να κάνεις σε περίπτωσης "έκτακτης" ανάγκης

Τι κι αν έχεις βάλει το κινητό στο πλυντήριο, τι κι αν έχεις βουτήξει στη δροσερή θάλασσα μια καυτή ημέρα του καλοκαιριού μ' αυτό στη τσέπη, τι κι αν το έχεις ρίξει κατά λάθος μέσα σε ποτήρι με νερό, μην πανικοβληθείς υπάρχει λύση και είναι απλή.

Σύμφωνα, με την εταιρία τηλεφώνων Gazelle μπορείς να σώσεις το smartphone σου και μαζί μ' αυτό όλα τα πολύτιμα αρχεία και φωτογραφίες.

Μια από τις καλύτερες λύσεις για το βρεγμένο στου κινητό είναι να το βάλεις σε μια πλαστική σακούλα γεμάτη ρύζι και να την κλείσεις αεροστεγώς, ώστε να απορροφηθεί το νερό και το κινητό να γίνει σαν καινούργιο.

Η καλύτερη, όμως, λύση που προτείνεται από την εταιρία είναι να το βάλεις στην άμμο που χρησιμοποιεί το γατάκι σου για την ανάγκη του. Οι δοκιμές της εταιρίας έδειξαν πως η συγκεκριμένη άμμος έχει μεγάλη απορροφητικότητα.

Συγκεκριμένα, η Gazelle προτείνει να τινάξεις όλο το νερό από το κινητό κι αφού το στεγνώσεις με το πιστολάκι, στο κρύο, τότε το τοποθετείς σ' ένα σακουλάκι με άμμο και το αφήνεις όσο περισσότερο μπορείς.

Αν το κινητό σου δεν λειτουργήσει μετά από 48 ώρες, όση και η παραμονή του στην άμμο, τότε έχεις χάσει τη μάχη.



loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger