Γράφει ο Θοδωρής Ζώτος

Το κατασκεύασμα των νταβατζήδων της ενημέρωσης, ο γραφικός πολιτικός κοπής της εποχής Μαυρογιαλούρων, που ακούει στ’ όνομα Άδωνις Γεωργιάδης, τολμάει και ξαναπροκαλεί τον ελληνικό λαό με νέες του δηλώσεις, που αν μη τι άλλο πλην οργής, προκαλούν και οίκτο απέναντι στο πρόσωπο του, διότι και ο αυτοεξευτελισμός έχει όρια, τα οποία ο ίδιος τα χει ξεπεράσει προ καιρού!

Αυτά λοιπόν, είπε σήμερα ο πιστός υπηρέτης του ΔΝΤ:
Επίθεση στην κυβέρνηση την οποία κατηγόρησε ότι «επί σκοπώ, με δόλο και με άποψη οδήγησε τη χώρα στο χείλος του γκρεμού» εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη.

«Πάντα πρέπει να υπάρχει Plan Β και κάθε κυβέρνηση πρέπει να έχει, αλλά δεν συζητάμε αυτό σ’ αυτή την περίπτωση. Μιλάμε για μια κυβέρνηση η οποία με τις κινήσεις και τις μεθοδεύσεις της οδήγησε στην αναγκαιότητα του Plan B. Eίναι άλλο να λες προετοιμάζομαι για την περίπτωση που θα ξεσπάσει μια θύελλα και άλλο χρησιμοποιείς υπερόπλα για να δημιουργήσεις τη θύελλα. Αυτή είναι η περίπτωση ΣΥΡΙΖΑ» επεσήμανε ο κ. Γεωργιάδης. «Πάντα πρέπει να υπάρχει Plan Β και κάθε κυβέρνηση πρέπει να έχει, αλλά δεν συζητάμε αυτό σ’ αυτή την περίπτωση. Μιλάμε για μια κυβέρνηση η οποία με τις κινήσεις και τις μεθοδεύσεις της οδήγησε στην αναγκαιότητα του Plan B. 

Eίναι άλλο να λες προετοιμάζομαι για την περίπτωση που θα ξεσπάσει μια θύελλα και άλλο χρησιμοποιείς υπερόπλα για να δημιουργήσεις τη θύελλα. Αυτή είναι η περίπτωση ΣΥΡΙΖΑ» επεσήμανε ο κ. Γεωργιάδης.

ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger