Ο Νεκτάριος Μαλλάς, ο περσινός φιναλίστ του The Voice, περίμενε την Σάσα Σταμάτη από την εφημερίδα Freddo στον πεζόδρομο του Θησείου. 

Εκεί, πλεόν, διασκεδάζει τους περαστικούς για να βγάλει τα προς το ζην. Ένα γκρουπ Αφρικανών, οι οποίοι παίζουν τύμπανα στον ίδιο δρόμο, του ζήτησαν να πάρει τα πράγματά του και να φύγει. Ο τρόπος τους δεν ήταν καθόλου ευγενικός, με αποτέλεσμα μέσα σε ελάχιστα λεπτά να ξεκινήσουν οι διαπληκτισμοί.

Δεν άργησε να έρθει μια ομάδα ΔΙΑΣ, η οποία έβαλε αμέσως τα πράγματα στη θέση τους.

Οι εταιρείες και η τηλεόραση του γύρισαν την πλάτη. 
«Προφανώς και θα ήθελα μια συνεργασία σε κάποιο μαγαζί. Όποιος πει το αντίθετο, θα είναι ψέματα. Θέλω να κάνω συνεργασίες με καταξιωμένους συνθέτες και με μεγάλα μαγαζιά, αλλά δεν έχει προκύψει κάτι μέχρι τώρα. Πολλά ακούσαμε στην τηλεόραση κατά τη διάρκεια του The Voice, από διάφορους ανθρώπους.
Εκεί ο κόσμος είδε και άκουσε τι είπαν. Δεν το λέω ως παράπονο. Ο καθένας κάνει αυτό που θέλει και αυτό που τον εξυπηρετεί. Δεν με βοήθησε κάποιος. Οι δισκογραφικές θα έπρεπε να είναι λίγο πιο κοντά μου και η τηλεόραση λίγο πιο φιλόξενη», εξομολογείται ο Νεκτάριος Μαλλάς.


Πηγή:
zappit.gr
stoxos.gr
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger