Μια σειρά αποσπασμάτων από άρθρα που είχαν δημοσιευθεί στο παρών ιστολόγιο έρχονται να υπενθυμίζουν ότι αυτός ο λαός που κατοικεί εδώ στην ιερή γη της ΕΛΛΑΔΟΣ έχει κλειστά μάτια και αυτιά:

 Δείτε παρακάτω ότι από το 2012 τονίσαμε τι θα παιχτεί με το σημερινό αριστερό δικτάτορα...: 

Φαίνεται καθαρά πια για όσους έχουν αντιληφθεί τι παιχνίδι παίζεται ότι ισχυροί ξένοι παράγοντες ετοιμάζουν σύντομα εκλογές και  έναν νέο δικτατορίσκο για την Πατρίδα μας. 

Το ζήτημα αυτό όπως προκύπτει είναι άμεσα συνδεδεμένο με την απόφαση  των ξένων δυνάμεων να αρχίσει η εξόρυξη υδρογονανθράκων στην Ελλάδα. 

Το πρόσωπο που επιλέχθηκε για την παρούσα φάση από το διεθνές τραπεζικό κατεστημένο λέγεται ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ...

(7 Δεκεμβρίου 2012:
ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!
Περισσότερα  εδώ)



Δείτε στις  31 Αυγούστου  2010 , 6 χρόνια πριν τα σημερινά γεγονότα με την Τουρκία τι γράφαμε :

Η Ελλάς είναι ένα ακόμα θύμα της παγκοσμιοποίησης. Αυτή η πολιτική κατάσταση έχει περιορίσει την Ελλάδα σε μια κουκκίδα στον παγκόσμιο γεωπολιτικό χώρο. Ενώ η Τουρκία παράλληλα εκτελεί το δόγμα του «νεο-Οθωμανισμού». 

Το νέο αυτό τουρκικό δόγμα αποσύρει την Ελλάδα από το Αιγαίο, την Θράκη  και τον ευρύτερο μεσογειακό χώρο. Η Άγκυρα παρουσιάζεται ως ο νέος γεωπολιτικός ηγεμόνας, ενώ η Ελλάδα ως ο αδύνατος κρίκος της περιοχής. Έτσι η τουρκία βάζοντας σε μια δεύτερη μοίρα την Ελλάδα στοχεύει να αρπάξει μερίδιο από τον ορυκτό πλούτο της πατρίδας μας και πολλά άλλα...

Τα μεγαλύτερα κοιτάσματα πετρελαίου υπάρχουν στην Θεσσαλία, Ιόνιο πέλαγος και Αιγαίο. Μόνο που τόσα χρόνια οι ειδικοί σιωπούν και, οι πολιτικοί δεν έχουν τα κότσια να διεκδικήσουν τα αυτονόητα. Ενώ αυτοί που μας δανείζουν μας θέλουν να σερνόμαστε και να τους παρακαλάμε. 

http://www.iokh.gr/2010/08/blog-post_31.html


Ο Επίλογος παρακάτω δημοσιεύθηκε στις  3 Αυγούστου 2015 


Δεν ξυπνάτε με τίποτα τελικά για αυτό χρειάζεται να πάρετε ένα γερό πάθημα-μάθημα από εκείνους που μέχρι χθες τους θεωρούσατε  φίλους σας.

Δεν καταλαβαίνετε τίποτα σας έχει κοιμίσει ο εχθρός με τα λόγια τα μεγάλα.

Μόνο που δεν ευθύνονται σε τίποτα εκείνοι που κατάλαβαν και έχουν ενεργοποιηθεί. Αλλά για το λόγο αυτό οι αφυπνισμένοι είναι ήδη προστατευμένοι.


 Δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά από το να σας δώσουν ένα καλό μάθημα οι δήθεν φίλοι σας που τώρα σας έχουν πουλήσει.


Ένα καλό ταρακούνημα ίσως αυτή τη φορά σας ΞΥΠΝΗΣΕΙ.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger