Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
http://nikosklitsikas.gr/

Είναι η Einat Wilf… γεννημένη στην Ιερουσαλήμ, στις…
11 Δεκέμβρη 1970 (45 χρόνων).


Ο σύζυγός της είναι ο Γερμανός φωτογράφος Richard Gutjahr. Αυτός που διέδωσε τις εικόνες από την “τρομοκρατική” επίθεση στη Νίκαια (οι σοβαροί αναλυτές ξεσπούν σε γέλια με τον χαρακτηρισμό “τρομοκρατική”), αλλά εντελώς συμπτωματικά τράβηξε εκείνα τα “εκπληκτικά” (!) βίντεο στις αντίστοιχες επιθέσεις (πάντα “τρομοκρατικές”), στο Παρίσι και Μόναχο.
Αν κάποιος είναι λάτρης της επιστημονικής φαντασίας, των ζωδίων, της μοίρας και της τύχης, θα πειστεί πως το ζευγάρι, ο Richard κι η Einat, είναι θύματα της τύχης. Λατρεύουν τα ταξίδια και συμπτωματικά βρέθηκαν στις τρεις “τρομοκρατικές” επιθέσεις και μιας κι είναι του επαγγέλματος, τράβηξαν και διέδωσαν τα κτυπήματα των “τρομοκρατών”.
Όμως, η διαλεκτική, η ανάλυση, η ανάγνωση πίσω από τα “παιχνίδια της τύχης”, αποτελούν και τεκμηριώνουν την αμείλικτη πραγματικότητα, την αλήθεια.



Η κυρία Einat Wilf, υπηρέτησε στις περιβόητες και αυτοχαρακτηριζόμενες “Δυνάμεις Ασφαλείας του Ισραήλ” (FDI) με τον βαθμό της Υπολοχαγού  κι εντελώς συμπτωματικά υπήρξε Σύμβουλος Εξωτερικών Υποθέσεων του Αναπληρωτή πρωθυπουργού Simon Peres (2004-2007).
Η Μοσάντ βιντεοσκόπησε τρομοκρατικές επιθέσεις
Το αμερικανικό πληροφοριακό και ερευνητικό κέντρο Veterans Today, δημοσιοποίησε αδιάψευστα ντοκουμέντα που αποδεικνύουν πως ένας δημοσιογράφος-φωτογράφος, συνδεόμενος με την ισραηλινή μυστική υπηρεσία Μοσάντ, ήταν ο πρώτος που μπόρεσε να κινηματογραφήσει τις “τρομοκρατικές” επιθέσεις στη Νίκαια και το Παρίσι, αλλά και στο Μόναχο και αμέσως να τις διαχύσει στο διαδίκτυο


Έτσι, ήταν ο Γερμανός φωτογράφος Richard Gutjahr, που διέδωσε τις σκηνές της επίθεσης στη Νίκαια κι ο οποίος έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο αποκλειστικό βίντεο από το Μόναχο (9 νεκροί και 16 τραυματίες) -μέσω Twitter-, με το σχόλιο “βρίσκονται έξω από το εμπορικό κέντρο Ολυμπία”.
Επίσης, ο διαδικτυακός τόπος Gearoidocolmain.org επισήμανε πως η επίθεση συνέπεσε με την 72η επέτειο της τρομοκρατικής επίθεσης που οδήγησε στη πλαστή κατασκευή του “κράτους Ισραήλ” στη Μέση Ανατολή, στις 22 Ιούλη 1946, όταν κτυπήθηκε και καταστράφηκε στην Παλαιστίνη το κτίριο που ήταν η έδρα της Βρετανικής Διοίκησης του κράτους της Παλαιστίνης (ήταν υπό βρετανική κηδεμονία), με αποτέλεσμα 92 νεκρούς και η τρομοκρατική επίθεση εκτελέστηκε από σιωνιστές τρομοκράτες που φορούσαν αραβικές ενδυμασίες και μιλούσαν μεταξύ τους την αραβική.
Ποιος κερδίζει από την ενδυνάμωση της ισλαμοφοβίας στην Ευρώπη;
Σήμερα που έχει πλέον διαπιστωθεί η άριστη σχέση του χαλιφάτου με το Ισραήλ (παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των δολοφόνων του ισλαμικού κράτους σε νοσοκομεία του Ισραήλ, επίσημη αναφορά των κυανόκρανων του ΟΗΕ για τη συνεργασία του στρατού του Ισραήλ με τους φονιάδες μισθοφόρους του χαλιφάτου, οι επίσημες επισκέψεις και εκκλήσεις των ηγετών της “μετριοπαθούς αντιπολίτευσης” στη Συρία με το σιωνιστικό ισραηλινό ναζιστικό καθεστώς, ο στρατιωτικός εξοπλισμός των “εξεγερμένων” της Συρίας με σύγχρονης τεχνολογίας πολεμικά όπλα του ισραηλινού στρατού κ.α.π.), μπορούμε να μιλάμε για συμπτώσεις;
Βέβαια, να μην περάσει απαρατήρητο το γεγονός πως είναι πάρα πολλά τα στοιχεία και αδιάσειστα ντοκουμέντα (βίντεο με ισραηλινούς στρατιωτικούς συμβούλους που εκπαιδεύουν τους τρομοκράτες του ισλαμικού κράτους σε παραστρατιωτικά στρατόπεδα στην Τουρκία και Κόσοβο), που οδηγούν σ’ αυτό που ισχυρίζονται από πολλά χρόνια πολλοί σοβαροί ανεξάρτητοι αναλυτές, ότι δηλαδή το Isis είναι δημιούργημα της Μοσάντ.



Έτσι δεν συνέβη και πλέον πιστοποιήθηκε απολύτως, με την “επίθεση” στο Μαβί Μαρμαρά, τον “στόλο της ελευθερίας”;
Ίσως όλα αυτά να είναι “συμπτώσεις”. Όπως συμπτωματικά η πράκτορας της Μοσάντ Einat Wilf κι ο Γερμανός σύζυγός της βρέθηκαν στις τρεις τελευταίες επιθέσεις στην Ευρώπη (Νίκαια, Παρίσι, Μόναχο) και διέδωσαν πρώτοι με βιντεοσκοπήσεις τα τραγικά (για τα αθώα θύματα κι όχι τους πολιτικούς “ηγέτες”… τους πλασιέ εμπόρων όπλων) γεγονότα.
Τα ντοκουμέντα είναι αδιάσειστα, όπως και τα πραγματικά γεγονότα.
Τα συμπεράσματα στον αναγνώστη… που μπορεί να διακρίνει πίσω από τις “συμπτώσεις”.

press-gr.com
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger