Ο Σούπερ Κοριός της ΕΥΠ , που ποτέ δέν κατάφερε να μας αποκαλύψει έστω ενα Πολιτικό Σκάνδαλο, και δέν προστάτευσε την Εθνική Κυριαρχία-Ανεξαρτησία, της Χώρας μας,όταν οι υπεύθυνοι Πολιτικοί Προδότες,υπέγραφαν το ενα Μνημόνιο μετα το άλλο, παραδίδοντας την Ελλάδα στους Δανειστές, γνωρίζουν πολλά για το σάπιο πολιτικό σύστημα της Ελλάδας, όπως Π Χ << Ποιοί Πολιτικοί Εμπλέκονται σε : Σκάνδαλα,Διαφθορά,Εγκληματικές ενέργειες,απο Τρομοκρατία,μέχρι και Παιδεραστία!

Σύμφωνα με την Οχι και τόσο Έγκριτη εφημερίδα“Παραπολιτικά” Δείχνουν ότι στην ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη “Λύνει και δένει” ο κατηγορούμενος για παιδεραστία, Νίκος Γεωργιάδης – Επιχειρούν να πάνε στο αρχείο την υπόθεσή του;

Το πρώτο δημοσίευμα, γραμμένο από τον ίδιο τον εκδότη της εφημερίδας Γιάννη Κουρτάκη, λέει τα εξής: “Μου λένε ότι ο απόλυτος κυρίαρχος στην επικοινωνία της ΝΔ είναι ο επικοινωνιολόγος Τάκης Θεοδωρικάκος. Ο γνωστός δημοσκόπος υπήρξε επιλογή του πρώην βουλευτή και στενού συνεργάτη του Κυριάκου, Νίκου Γεωργιάδη, ο οποίος επιστρέφει δριμύτερος στα του Μοσχάτου. Επί της ουσίας, μιλάμε για ένα ισχυρό δίδυμο, που θα ασχολείται με στρατηγική και επικοινωνία”.

Σύμφωνα, δηλαδή, με τα λεγόμενα του εκδότη των “Παραπολιτικών”, ο κατηγορούμενος για ένα τόσο σοβαρό παράπτωμα Νίκος Γεωργιάδης “λύνει και δένει” στην ΝΔ, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα, ώστε να είναι αυτός που πρότεινε και προώθησε τον Θεοδωρικάκο.

Το δεύτερο δημοσίευμα, σε άλλη σελίδα της εφημερίδας, λέει τα εξής: «Να σημειώσουμε εδώ ότι, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ολοκληρώθηκε η έρευνα που αφορούσε στον Νίκο Γεωργιάδη. Μπορεί ο παραιτηθείς γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού, στενός συνεργάτης του Κ. Μητσοτάκη, να επανέλθει στην κεντρική πολιτική σκηνή αν ο φάκελος πάει στο αρχείο;

Την Αλήθεια δεν θα την μάθουμε Ποτέ, γίατι στόματα κλείνουν ερμητικά κλειστά μια για πάντα, μέσω απειλών,διώξεων,ακόμα και με κίνδυνο δολοφονίας σε οποιον τολμήσει να αποκαλύψει το ελάχιστο!

Δικαιοσύνη δεν υπάρχει,και το Κράτος είναι το Παρακράτος, Πολιτικές διαφορές και διαφορετικά ιδεώδη σε ‘ολα τα Κόμματα, δεν υπάρχουν!

Όλα εξυπηρετούν την Εξουσία,που δεν ειναι ο ΛΑΟΣ << ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ>> και οταν εσυ Καστανά,και φτωχέ Συνταξιούχε,αποφασίσεις να επαναστατήσεις,θα σε έχουν λιώσει σαν μυρμήγκι,παίρνοντας σου, και το Σπίτι!

Που είναι ρε παιδιά τα WikiLeaks να υποκλέψουν την ΕΥΠ, και να δώσουν στην δημοσιότητα έγγραφα για την πολιτική εξουσία στην Ελλαδα-Κόμματα!



Αρθρο Σπύρος Πρίφτης

email: spyros.priftis76@yahoo.gr


ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger