Τα μπάνια συνεχίζονται... Στις διακοπές ή πίσω στις παραλίες της πόλης. Αν φάγατε λίγο παραπάνω μέχρι τώρα, ή αν απλώς δε θέλετε να νιώθετε φουσκωμένες πριν τη βουτιά, υπάρχουν ορισμένα είδη που μπορείτε να αποφύγετε ώστε να μη νιώθετε έτοιμες να σκάσετε στην παραλία!

Κρατήστε αντιστάσεις και πείτε όχι στα αναψυκτικά καθώς προκαλούν στον οργανισμό κατακράτηση υγρών και θα σας κάνουν να δείχνετε πρησμένη.
Για τον ίδιο λόγο θα πρέπει να αποφύγετε και τα αλμυρά σνακ, αφού και το αλάτι προκαλεί (ακόμα μεγαλύτερη) κατακράτηση υγρών.

Αν σας αρέσουν τα γαλακτοκομικά κρατηθείτε. Φάτε το γιαούρτι σας μετά το μπάνιο.  Αποφύγετε επίσης παγωτό, τυρί και τον καφέ με το πολύ γάλα που μπορεί να θέλετε να απολαύσετε το πρωί. Τα γαλακτοκομικά είναι γνωστά για τα αέρια και το φούσκωμα που προκαλούν στην κοιλιά.

Οι σαλάτες μπορεί να ενδείκνυνται για τις λίγες τους θερμίδες, αλλά μην τις καταναλώσετε πριν βάλετε το μαγιό σας, καθώς μπορούν πολύ εύκολα να σας φουσκώσουν. Ειδικά: Μπρόκολο, κουνουπίδι, λάχανο και λαχανάκια Βρυξελλών που περιέχουν ραφινόζη, προκαλούν φούσκωμααφού είναι δύσκολο να χωνευτούν, ειδικά όταν τα λαχανικά είναι ωμά.




ΠΗΓΗ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger