«Αυτό το περιστατικό έγινε σήμερα ξημερώματα της Παναγίας.
Ενώ κοιμόμουν στο σπίτι μου στο Καματερό πίσω από το πάρκο Τριτση, κατά της τέσσερις τα ξημερώματα ακούστηκαν πυροβολισμοί στα εβδομήντα μετρά σε ένα οικόπεδο.
Ξυπνήσαμε τρομαγμένοι ήταν κάτι που δεν μπορείς να το περιγράψεις.

Άκουγα φωνές μπες μέσα μπες μέσα,σε πέντε λεπτά ήρθαν έξι μηχανάκια ΔΙΑΣ ήταν τρομαγμένοι και αυτοί.
Μετά από δέκα λεπτά ντύθηκα και κατέβηκα κάτω πήγα να δω τι είχε γίνει, βλέπω έξω έναν φίλο μου να μιλάει με αστυνομικούς.

«Τι έγινε;» τον ρώτησα και μου απαντά «πήρα τηλ το εκατό γιατί είδα δυο άτομα να σκαρφαλώνουν στο μπαλκόνι απέναντι σε ένα σπίτι, το περιπολικό ήρθε σε τρία λεπτά έτυχε να είναι κοντά, με το που ήρθαν τα παιδιά της άμεσης δράσης, τους είπα «να τοι να τοι!!πίσω από την ελιά», με το που το είπα μου λέει, έγινε ένας χαμός έριξαν πρώτα οι ληστές και μετά οι αστυνομικοί έγινε TEXAS οι γειτονιά. Μετά μίλησα με τα παιδιά της άμεσης δράσης και που είπαν ότι βρήκαν κάλυκες από Καλάσνικοφ.»

Από ότι κατάλαβα οι αστυνομικοί δεν το συνέχισαν γιατί με τα περίστροφα Hekler koch δεν έχουν καμία πιθανότητα να τα βάλουν με τους αδίστακτους ληστές.
Που θέλω να καταλήξω ,το κακό έχει παρά γίνει για μία απλή διάρρηξη σε σπίτι οι ληστές είναι οπλισμένοι με Καλάσνικοφ.
Α και τώρα τελευταία είδηση οι σφαίρες διαπέρασαν τα παντζούρια σε δύο σπίτια που ευτυχώς έλειπαν διακοπές και είναι τώρα το ανακριτικό και τους κάλεσε να ανοίξουν τα σπίτια τους για περαιτέρω στοιχεία.
Ο θεός να μας φυλάει.»

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger