«Μαθήματα» στην χρυσή Ολυμπιονίκη, Κατερίνα Στεφανίδη, που μας γέμισε εθνική υπερηφάνεια χαρίζοντας στην Ελλάδα ένα χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο, θέλησε να κάνει η εφημερίδα «Αυγή» σε ένα απαράδεκτο μονόστηλο.

Η εφημερίδα «Αυγή» ξεπερνώντας κάθε όριο και κάθε ηθικό φραγμό, αποφάσισε να αφαιρέσει από την Κατερίνα Στεφανίδη το δικαίωμα του σχολιασμού και με αρκετή δόση ειρωνείας παροτρύνει την χρυσή Ολυμπιονίκη στο επί κοντώ, να διαβάζει καλύτερα πριν μιλήσει!

Η Κατερίνα Στεφανίδη μπήκε στο στόχαστρο της εφημερίδας με αφορμή τις δηλώσεις της το βράδυ της Κυριακής:

«Επειδή είδα μερικά σχόλια τις τελευταίες ημέρες θα ήθελα να πω ότι δεν πηδάμε μια φορά στα τέσσερα χρόνια. Κάνουμε άλματα από τον Ιανουάριο έως το τέλος του χρόνου. Για πολλούς και διάφορους λόγους ο κόσμος μας βλέπει στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά υπάρχουν πολλοί αγώνες ενδιάμεσα», είπε «φωτογραφίζοντας» τα σχόλια της «Αυγής» για το χρυσό Ολυμπιονίκη της άρσης βαρών, Πύρρο Δήμα.

Η επίθεση της «Αυγής» στην χρυσή Ολυμπιονίκη

«Να διαβάζεις Κατερίνα», γράφει ο Δημήτρης Χρήστου στην «Αυγή», κατηγορώντας τη χρυσή Ολυμπιονίκη ότι δεν διάβασε καλά τι συνέβη και έγινε θύμα εκμετάλλευσης! «Μια συμβουλή μόνο Κατερίνα τώρα που έχεις και τον σπουδαίο τίτλο της ολυμπιονίκη. Όταν απαντάς σε κάτι, να έχεις διαβάσει καλά αυτό το κάτι για να μην γίνεσαι θύμα εκμετάλλευσης. Δεν έγινε κανένα σχόλιο για την αθλητική σου συμπεριφορά και κανενός άλλου αθλητή πλην των αρσιβαριστών. Το αντίθετο, μάλιστα, σημειώθηκε πόσο σπουδαίο είναι εκεί στις ΗΠΑ να μπορέσεις να συνδυάσεις πρωταθλητισμό με υψηλό επίπεδο σπουδών κάτι που δυστυχώς είναι σχεδόν αδύνατο στην Ελλάδα. Καλή επιτυχία λοιπόν στις προσπάθειές σου».






ΠΗΓΗ


ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger