Με τα μάτια ενός βiαστή!


Ζήτησαν από άνδρες που είχαν κακoποιήσει γυναίκες σεξοuαλικά να βοηθήσουν στην πρόληψη μελλοντικών κακοποιήσεων. Παρακαλούμε βρείτε λίγο χρόνο να διαβάσετε αυτό. Ίσως σας σώσει την ζωή.

Βιαστές μέσα στην φυλακή, ρωτήθηκαν πως διάλεγαν τα θύματά τους, και ιδού μερικά γεγονότα.

Το πρώτο που προσέχουν είναι το χτένισμα. Οι γυναίκες με αλογοουρά ή γενικά μακριά μαλλιά είναι τα θύματα που επιλέγουν γιατί μπορούν να τις πιάσουν από τα μαλλιά. Γυναίκες με κοντά μαλλιά σπάνια γίνονται θύματα.

Το δεύτερο πράγμα που κοιτάνε είναι τα ρούχα. Ρούχα που αφαιρούνται εύκολα. Πολλοί έχουν μαχαίρι πάνω τους για να τα σχίσουν.

Γυναίκες που είναι αφηρημένες και κοιτάνε στην τσάντα τους ή μιλάνε στο κινητό τους, γιατί έτσι δεν προσέχουν γύρω τους.

Τα μέρη που επιλέγουν είναι πρώτον, το πάρκινγκ  των Σούπερ Μάρκετ, δεύτερον, το πάρκινγκ στην δουλειά, τρίτον οι δημόσιες τουαλέτες.

Αυτό που κοιτάνε αυτοί οι άνδρες είναι ένα μέρος να τις αρπάξουν και ένα άλλο μέρος όπου να μην ανησυχούν ότι θα τους πιάσουν.

Εάν αντισταθείτε θα σας αφήσουν, γιατί θα τους πάρει μόνο ένα λεπτό να καταλάβουν ότι θα τους φάτε τον χρόνο τους.

Δεν διαλέγουν γυναίκες που κρατάνε ομπρέλες ή άλλα τέτοια αντικείμενα.

Τα κλειδιά δεν τους αποθαρρύνουν γιατί πρέπει να πάτε πολύ κοντά για να τα χρησιμοποιήσετε σαν όπλο. Έτσι το θέμα είναι να πείσετε τον άνδρα ότι δεν αξίζετε την προσπάθεια.


Πράγματα που πρέπει να προσέχετε:


Εάν κάποιος έρχεται κατά πάνω σας απλώστε τα χέρια και φωνάξτε δυνατά ή ουρλιάξτε ‘σταμάτα’. Θα αποθαρρυνθεί  να συνεχίσει όταν καταλάβει ότι είστε διατεθειμένες να αντισταθείτε. Και πάλι σας λέμε ότι ψάχνουν για εύκολα θύματα.

Εάν έχετε Πέπερ σπρέι,  φωνάξτε δυνατά ότι έχετε Πέπερ σπρέι.

Εάν κάποιος σας αρπάξει από τη μέση από πίσω σας, τσιμπήστε δυνατά στο εσωτερικό του μπράτσου του ή στο επάνω εσωτερικό μέρος του μηρού του. ΔΥΝΑΤΑ.

Μετά το αρχικό χτύπημα, στοχεύστε στο ευαίσθητο σημείο του χαμηλά. Νομίζετε ίσως ότι θα τον εξαγριώσετε αλλά το σίγουρο είναι ότι θα πονέσει πάρα πολύ. Και βέβαια, δεν θέλουν μια γυναίκα που θα τους δημιουργήσει προβλήματα, έτσι αρχίστε να του δημιουργείτε.

Εάν προσπαθήσει να σας πιάσει με τα χέρια, πιάστε τα δυο δάχτυλά του και σπρώξτε τα με δύναμη προς τα πίσω.

Φυσικά ισχύουν όσα έχετε ακούσει, πάρτε κάποιον άλλον μαζί σας, έχετε το νου σας γύρω και αν καταλάβετε κάτι παράξενο μην το αφήσετε. Μπορεί να σας φανεί ότι είστε ανόητη αλλά καλύτερα αυτό, παρά να αποδειχτεί ότι ο τύπος ήταν μπελάς.

Μια συμβουλή από το Tae Kwon Do: Ο αγκώνας είναι το δυνατότερο σημείο του σώματος. Εάν είστε κοντά, χρησιμοποιήστε τον.

Εάν κάποιος σας ζητήσει το πορτοφόλι σας, μην του το δώσετε στα χέρια. Πετάξτε το μακριά. Οι πιθανότητες να τον ενδιαφέρει το πορτοφόλι περισσότερο είναι μεγαλύτερες. Τρέξτε σαν τρελή προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Εάν ποτέ σας πετάξουν στο πορτ μπαγκάζ αυτοκινήτου, κλωτσήστε δυνατά το πίσω φως και βγάλτε το χέρι από την τρύπα. Κουνήστε το τρελά. Ο οδηγός δεν θα σας δει αλλά όλοι οι άλλοι ναι. Αυτό έχει σώσει ζωές.

Οι γυναίκες έχουν την τάση όταν μπαίνουν στο αυτοκίνητο μετά τα ψώνια ή την δουλειά, να τσεκάρουν λίστες ή να κάνουν κάτι άλλο. Τότε είναι η κατάλληλη στιγμή να μπει ο κυνηγός μέσα στην θέση του συνοδηγού και να σας απειλήσει με το όπλο στο κεφάλι σας.  Μόλις κλείσετε την πόρτα του αυτοκινήτου σας, ΦΥΓΕΤΕ.


Μερικά πράγματα όταν μπαίνετε στο αυτοκίνητο που έχετε σε πάρκινγκ ή σε γκαράζ.



Προσέξτε: Κοιτάξτε γύρω σας γιατί μπορεί κάποιος να κρύβεται κοντά. Ρίξτε κρυφά ματιές μέσα στο αυτοκίνητο, και  στο πάτωμα του αυτοκινήτου. Κάντε το ίδιο και όταν πάρετε  ταξί.

Εάν έχετε παρκάρει δίπλα σε φορτηγάκι, μπείτε από την μεριά του συνοδηγού στο αυτοκίνητό σας. Πολλοί δολοφόνοι επιτίθενται και τραβούν τις γυναίκες μέσα στο φορτηγάκι την ώρα που αυτές προσπαθούν να μπουν στο αυτοκίνητο.

Κοιτάξτε την μεριά του οδηγού και του συνοδηγού, καθώς πηγαίνετε προς το αυτοκίνητο. Εάν δείτε κάποιον άνδρα να κάθεται κοντά στο αυτοκίνητο, γυρίστε πίσω και ζητήστε από κάποιον αστυνομικό ή φύλακα να σας πάει μέχρι το αυτοκίνητο. Καλύτερα ασφαλής παρά να το μετανιώσετε.  Και καλύτερα παρανοϊκή παρά πεθαμένη.

Πάρτε το ασανσέρ και μην πηγαίνετε από τις σκάλες. Οι σκάλες είναι φριχτά μέρη για να είστε μόνες και το τέλειο σημείο για έγκλημα.

Εάν ο θύτης έχει όπλο και μπορείτε να φύγετε, τρέξτε. Η πιθανότητα να σας πετύχει ενώ  τρέχετε είναι 4 στα 100. Αλλά και τότε πιθανότατα δεν θα χτυπήσει ζωτικά όργανα. ΤΡΕΞΤΕ.

Σαν γυναίκες, είμαστε πάντα έτοιμες να βοηθήσουμε. Σταματήστε! O Ted Bundy, ο δολοφόνος κατ΄εξακολούθηση, ήταν όμορφος, μορφωμένος, και πάντα έπαιζε με την συμπάθεια των ανυποψίαστων γυναικών. Κρατούσε μπαστούνι ή κούτσαινε και ζητούσε ‘βοήθεια’ στο αυτοκίνητό του ή για το αυτοκίνητό του. Τότε ήταν που απήγαγε το επόμενο θύμα του.


 Διαδώστε αυτά στις γυναίκες που γνωρίζετε γιατί ίσως πρέπει να τους υπενθυμίσετε, ότι ο κόσμος που ζούμε έχει πολλούς  τρελούς και καλύτερα να είναι ασφαλείς παρά να το μετανιώσουν.



Σώστε ζωές! Διαδώστε το!






ΠΗΓΗ


ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger