Ο ISIS προειδοποιεί Χριστιανούς και Εβραίους με νέες επιθέσεις και προβλέπει το τέλος του Χριστιανισμού, μετά από τα πρόσφατα «χτυπήματα».

Το περιοδικό Dabiq, το προπαγανδιστικό όργανο των τζιχαντιστών, καλεί τους Χριστιανούς να «σπάσουν τον σταυρό», στο τελευταίο του τεύχος και τους δίνει δύο επιλογές: να ρισκάρουν να σκοτωθούν στον «μάταιο» πόλεμο ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος ή να ασπαστούν το Ισλάμ και να μπουν «στους κήπους του παραδείσου».

Το τεύχος, που περιλαμβάνει αρκετές φρικτές εικόνες από αποκεφαλισμούς και λιθοβολισμούς, καλεί επίσης σε επιθέσεις ενάντια στις ΗΠΑ και τους συμμάχους τους. Ακόμη, οι συντάκτες του περιοδικού χαρακτηρίζουν ως απόλυτα λογικές τις τελευταίες επιθέσεις στη Δύση, που είναι τιμωρία για την προσβολή του προφήτη, την καύση του Κορανίου και τον πόλεμο ενάντια στο χαλιφάτο.

Θρησκευτικοί ηγέτες, ανάμεσά τους ο Πάπας Φραγκίσκος και πρόσωπα της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας και των Κοπτών είναι ανάμεσα σε εκείνους που αναφέρονται ως στόχοι για επίθεση στο τελευταίο τεύχος του Dabiq.

Ακόμη, το άρθρο προειδοποιεί τη Δύση ότι ο πόλεμος ενάντια στο Ισλάμ δεν θα πετύχει ούτε θα την ωφελήσει. «Θα αποτύχετε γιατί πολεμάτε ενάντια σε εκείνους που έχουν συμμαχήσει με τον Αλλάχ», τονίζουν.

Σε αναφορά για τις αιματηρές επιθέσεις στις ΗΠΑ, ανάμεσά τους στο Ορλάντο και την Καλιφόρνια, αποκαλεί «ιππότες» εκείνους που τις διέπραξαν. Ακόμη, καλεί τους πιστούς του ISIS να «ακολουθήσουν το παράδειγμα των λιονταριών στη Γαλλία και το Βέλγιο, το παράδειγμα του ευλογημένου ζευγαριού στην Καλιφόρνια και των ιπποτών στο Ορλάντο και τη Νίκαια.
 

ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger