Σύμφωνα με την καταγγελία που έκαναν τα δύο αγόρια, μια γυναίκα προσπάθησε να τα βάλει σε ένα όχημα με φιμέ τζάμια - Τα σενάρια που εξετάζει η αστυνομία

Ένα πραγματικό θρίλερ έλαβε χώρα το μεσημέρι της Κυριακής στη Γλυφάδα όπου δύο μικρά παιδιά κατήγγειλλαν ότι λίγο έλειψε να πέσουν θύματα απαγωγής.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Star, τα παιδιά, ηλικίας εννέα και 12 ετών, είπαν ότι προσπάθησαν να περάσουν το πεζοφαναρο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης για να επισκεφτούν τη θεία τους, όταν ξαφνικά μια μελαμψή γυναίκα -περίπου 55 ετών-, η οποία φορούσε ένα μωβ φόρεμα, προσπάθησε να τα αρπάξει.

Κατά τη διήγηση των δύο παιδιών η γυναίκα πήρε στην αγκαλιά της το ένα από τα δύο παιδιά και τότε στο σημείο έφτασε και ένα άσπρο βανάκι με φιμέ τζάμια. Τα αδέρφια άρχισαν να κλωτσούν και να φωνάζουν όταν η γυναίκα προσπάθησε να τα βάλει στο όχημα και -ευτυχώς- τις κραυγές τους άκουσε ένας άντρας ο οποίος εκείνη την ώρα βρισκόταν στον κήπο του σπιτιού του.

Και αυτός με τη σειρά του άρχισε να φωνάζει με αποτέλεσμα η γυναίκα να πανικοβληθεί, να μπει στο βαν και να εξαφανιστεί.

Τότε, τα παιδιά άρχισαν να τρέχουν πίσω από το λευκό όχημα φωνάζοντας «αυτό είναι, αυτό είναι» και έφτασαν μέχρι το σπίτι της θείας τους, στην οποία προσπάθησαν να εξηγήσουν τι είχε συμβεί.

Αμέσως ενημερώθηκε για την υπόθεση η αστυνομία και ξεκίνησαν έρευνες σε όλη την Αττική για τον εντοπισμό του οχήματος και της γυναίκας οι οποίες μέχρι στιγμής δεν έχουν αποτέλεσμα. 

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι επειδή την καταγγελία για την αρπαγή την έκαναν τα παιδιά, η Ασφάλεια Αττικής που ασχολείται με την υπόθεση, περιμένει να πάρει καταθέσεις από τα δύο αγόρια αλλά και τη γυναίκα που τα φροντίζει προκειμένου να ρίξει «φως» στην υπόθεση. 

Ήδη τα δυο παιδιά οδηγήθηκαν στο τμήμα Ανηλίκων στο κτήριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής προκειμένου να εξεταστούν από ψυχολόγο της ΕΛΑΣ καθώς τα δύο κύρια σενάρια που εξετάζονται είναι είτε η υπόθεση να στηρίζεται σε πραγματικά γεγονότα είτε να πρόκειται για μια ιστορία που -για δικούς τους λόγους- έπλασαν τα παιδιά καθώς απομακρύνεται το σενάριο πίσω από την υπόθεση να κρύβεται κάποια οικογενειακή διαφωνία.
  
ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger