Θέλετε να πάτε για μπάνιο αλλά ο καιρός τις τελευταίες ημέρες φαίνεται πως σας… χαλάει τα σχέδια;

Αυτό το Σαββατοκύριακο σίγουρα θα απολαύσετε τις τελευταίες βουτιές του καλοκαιριού…

Παιχνίδια μέσα στον Αύγουστο κάνει ο καιρός τις τελευταίες ημέρες – Δείτε την πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ) για σήμερα, Σάββατο και αύριο, Κυριακή.

Για σήμερα, Σάββατο (27/08/2016) ο καιρός προβλέπεται αίθριος. Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα ορεινά της Κρήτης. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5-7 μποφόρ στο Αιγαίο και τοπικά στο κεντρικό Αιγαίο 7 με 8 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα.

Στην Αττική ο καιρός γενικά αίθριος. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά 6 πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 24 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στα ανατολικά ανατολικοί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 22 έως 30 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη

Λίγες νεφώσεις παροδικά κατά τόπους αυξημένες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 5 πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Ο καιρός γενικά αίθριος. Παροδικές νεφώσεις κατά τόπους στα ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στο Ιόνιο από βόρειες διευθύνσεις έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά 6 πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Κυκλάδες, Κρήτη

Ο καιρός γενικά αίθριος. Στην Κρήτη τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στις Κυκλάδες τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 22 έως 30 βαθμούς Κελσίου.


Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Ο καιρός γενικά αίθριος. Παροδικές νεφώσεις το απόγευμα στα βόρεια. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις στα Δωδεκάνησα 5 με 6 μποφόρ, στα υπόλοιπα 6 με 7 και στα δυτικά τοπικά 8 μποφόρ με εξασθένηση το απόγευμα. Η θερμοκρασία από 23 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο, Κυριακή στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών τις απογευματινές ώρες στην Κρήτη. Στα υπόλοιπα αρχικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι στα δυτικά ασθενείς και βαθμιαία στο Ιόνιο δυτικοί, βορειοδυτικοί 4 μποφόρ, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.




ΠΗΓΗ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger