Ηλικιωμένος άνδρας, 89 ετών βγαίνοντας από λεωφορείο του υπεραστικού ΚΤΕΛ Λάρισας απείλησε αναίτια με περίστροφο τον οδηγό του οχήματος και έναν επιβάτη.

Συγκεκριμένα, το λεωφορείο που ξεκίνησε στις 4 το μεσημέρι της Παρασκευής από την πρωτεύουσα, έφτασε λίγο μετά τις 9 στη Λάρισα. Κάπου εκεί ο ηλικιωμένος ζήτησε από τον οδηγό να σταματήσει προκειμένου να κάνει την προσωπική του ανάγκη. Ο οδηγός σταμάτησε και ο ηλικιωμένος, με την βοήθεια ενός συνεπιβάτη κατέβηκαν από το λεωφορείο για τον προαναφερόμενο σκοπό. Προς έκπληξη όμως του οδηγού και του άλλου επιβάτη, που βοήθησε τον ηλικιωμένο, ο τελευταίος άρχισε να κινείται πεζός προς την Λάρισα.

Τότε ο οδηγός, που μίλησε στο kozan.gr, κατέβηκε για να τον ρωτήσει που πηγαίνει και εκείνος έβγαλε ένα όπλο και το έστρεψε προς το μέρος τους λέγοντας: «Αφήστε με! Θα σας “καθαρίσω” και τους δύο!».

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και τον συνέλαβαν χωρίς ευτυχώς το περιστατικό να πάρει αρνητική τροπή.

O δράστης φέρεται να είναι συνταξιούχους αστυνομικός και κάτοικος Κοζάνης. Το συγκεκριμένο συμβάν, μαζί με τις καταθέσεις στην Ασφάλεια που ακολούθησαν είχε ως αποτέλεσμα να καθυστερήσει το δρομολόγιο περίπου 4 ώρες.

Το περίστροφο, καθώς και έξι φυσίγγια που βρέθηκαν στο εσωτερικό του, κατασχέθηκαν.

Πηγή: kozan, onlarissa
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger