Δεύτερες σκέψεις για την λειτουργία των κινητών τηλεφώνων στην Ολομέλεια της Σώματος θα πρέπει ήδη να έχει αρχίσει να κάνει ο Πρόεδρος της Βουλής.

Και αυτό γιατί μέσα στα πολλά και μη τιμητικά ευτράπελα που σημειώθηκαν κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τα προαπαιτούμενα, ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Δημήτρης Καβαδέλλας (γνωστός στο πανελλήνιο και από την περίφημη Porsche) ήταν τόσο απασχολημένος μιλώντας στο κινητό του που ξέχασε (!) να το κλίσει την ώρα που ανέβηκε στο βήμα για να τοποθετηθεί. Μάλιστα όσο και αν ο προεδρεύων φώναζε το όνομά του περιμένοντας από αυτόν να συμμορφωθεί και να ακολουθήσει τη κοινοβουλευτική τάξη, ο βουλευτής ήταν αποφασισμένος να ολοκληρώσει το τηλεφώνημα. Αυτό το ευτράπελο πάντως ανέβασε κατακόρυφα τη διάθεση της Ολομέλειας που μετά από 10 ώρες συνεχούς συνεδρίασης, ξέσπασε σε διακομματικά χειροκροτήματα, αποθεώνοντας κυριολεκτικά τον ξεχασιάρη βουλευτή.

Ωστόσο σύμφωνα με ορισμένες πηγές, ο βουλευτής είχε δεχθεί κλήση από τον πρόεδρο του κόμματος για πολύ σοβαρό θέμα που μάλλον δεν μπορούσε να περιμένει…






ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger