Στην Κύπρο βρέθηκε ο Νίκος Μακρόπουλος προκειμένου να εμφανιστεί στο φεστιβάλ μπύρας Septemberfest στην Λευκωσία.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, όταν ο τραγουδιστής είδε τον κόσμο που ξεπερνούσε τις 14.000 ζήτησε περισσότερα χρήματα από αυτά που είχε συμφωνήσει για να βγει να τραγουδήσει. Παρά τις όποιες προσπάθειες των ανθρώπων που τον είχαν καλέσει, ο τραγουδιστής τους είπε πως αν δεν πάρει επιπλέον χρήματα δεν θα βγει στην σκηνή. Αποτέλεσμα αυτού, οι διοργανωτές να δώσουν τα επιπλέον χρήματα.

Όταν ο Νίκος Μακρόπουλος βγήκε στην σκηνή με καθυστέρηση και καλησπέρισε το κοινό του και είπε πόσο χαρούμενος είναι που βρίσκεται κοντά τους.

Ωστόσο, οι διοργανωτές δεν το άφησαν έτσι και σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν για το συμβάν:

«Θα θέλαμε να απολογηθούμε στις 14000 και πλέον χιλιάδες επισκέπτες του Septemberfest για τη ψεσινή καθυστέρηση της έναρξης του προγράμματος του κου Νίκου Μακρόπουλου. Αυτό δημιουργήθηκε εξ’- υπαιτιότητας του καλλιτέχνη ο οποίος αντικρίζοντας την κοσμοσυρροή, απαίτησε επιπρόσθετη αμοιβή και εκβίασε απειλώντας τους διοργανωτές ότι θα αποχωρούσε σε περίπτωση που δεν καταβαλλόταν η επιπρόσθετη αμοιβή. Οι διοργανωτές, σεβόμενοι τους επισκέπτες τους, αναγκάστηκαν και κατέβαλαν την αμοιβή αυτή.

Ο καλλιτέχνης, για δεύτερη φορά αθέτησε τα συμφωνηθέντα με τους διοργανωτές του Φεστιβάλ οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να κινηθούν νομικά εναντίον του ιδίου και του εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου του για διεκδίκηση αποζημιώσεων για τις ζημιές τις οποίες υπέστησαν ως διοργανωτές από τη μη τήρηση της μεταξύ τους συμφωνίας»



ΠΗΓΗ



ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger