Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία έπειτα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας, τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες των 4 ατόμων που συνελήφθησαν για υπόθεση μαστροπείας, παράνομης παρακράτησης, βιασμού και αρπαγής ανηλίκου.

Η υπόθεση είχε προκαλέσει σοκ καθώς οι κατηγορούμενοι είχαν απαγάγει και βίαζαν συστηματικά μία 14χρονη κοπέλα. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης συνελήφθη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, 55χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για τα αδικήματα της μαστροπείας, της παράνομης κατακράτησης και του βιασμού σε βάρος 14χρονης ημεδαπής.

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, ο 55χρονος, από τα μέσα Αυγούστου του τρέχοντος έτους, κρατούσε παρά τη θέληση της την ανήλικη σε διαμέρισμα στη Λάρισα και την εξωθούσε στην πορνεία, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Το μεσημέρι της 1ης Σεπτέμβρη συνελήφθη από αστυνομικούς της παραπάνω Υπηρεσίας, 56χρονος ημεδαπός, συνεργός του 55χρονου, κατηγορούμενος για απλή συνέργεια στο αδίκημα της μαστροπείας και αρπαγή ανηλίκου. Η αστυνομία στη συνέχεια προχώρησε σε 2 ακόμα συλλήψεις.

Σε δελτίο που κυκλοφόρησε σήμερα δίνει στη δημοσιότητα στοιχεία των συλληφθέντων. Πρόκειται για τους:

α) Ιωάννη ΓΙΟΛΔΑΣΗ του Βασιλείου, κατηγορούμενου για τις αξιόποινες πράξεις της αρπαγής ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείρισή του σε ανήθικες ασχολίες, του βιασμού από κοινού και κατά μόνας, της αποπλάνησης ανήλικης που συμπλήρωσε το 14ο έτος και της σωματεμπορίας κατ’ εξακολούθηση κατ’ επάγγελμα σε βάρος ανηλίκου.


β) Κωνσταντίνο ΚΑΨΑΛΗ του Ευαγγέλου, κατηγορούμενου για τις αξιόποινες πράξεις της αρπαγής ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείρισή του σε ανήθικες ασχολίες, της αποπλάνησης ανήλικης που συμπλήρωσε το 14ο έτος και της σωματεμπορίας κατ’ εξακολούθηση κατ’ επάγγελμα σε βάρος ανηλίκου.


γ) Αχιλλέα ΤΣΑΚΙΡΗ του Νικολάου, κατηγορούμενου για τις αξιόποινες πράξεις του βιασμού από κοινού και κατά μόνας και της αποπλάνησης ανήλικης που συμπλήρωσε το 14ο έτος.


δ) Aliu (ον) KRENAR (επ) του Rrapo, γεν. την 15-9-1981 στην Αλβανία, κατηγορούμενου για τις αξιόποινες πράξεις του βιασμού από κοινού και κατά μόνας και της αποπλάνησης ανήλικης που συμπλήρωσε το 14ο έτος.


Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας τριών (3) μηνών, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Η αστυνομία καλεί όποιον γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με την παράνομη δραστηριότητα των παραπάνω ατόμων να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 2410-683171 και 2410-683184 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας. Υπενθυμίζεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger