Τι περιμένετε; Δοκιμάστε τα!

Θέλετε να ζωντανέψτε τα πράγματα στην κρεβατοκάμαρα; Δεν σας αρκεί η ένταση του κανονικού οργασμού και θέλετε μια σεξουαλική εμπειρία που να σας κάνει να… παραμιλάτε;

Η εφημερίδα Sun παρουσιάζει τέσσερα μυστικά, εμπνευσμένα από την αρχαία πρακτική του ταντρικού σεξ, που μπορούν να σας εγγυηθούν οργασμούς οι οποίοι θα κάνουν κάθε χιλιοστό του κορμιού σας να τρέμει από ηδονή. Πέρα από την αυξημένη τους ένταση, οι οργασμοί αυτοί θα έχουν και μεγαλύτερη διάρκεια, ανοίγοντας νέους ορίζοντες ηδονής για εσάς και το ταίρι σας.

Δείτε παρακάτω τα τέσσερα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε:

1. «Ανοίξτε» το κορμί σας

Προσπαθήστε να «ανοίξετε» όλο σας το σώμα ώστε να δεχτεί τη σεξουαλική εμπειρία, χωρίς να εστιάζετε μόνο στην περιοχή των γεννητικών οργάνων. Προσπαθήστε να φανταστείτε το κορμί σας σαν μια αποθήκη όπου συγκεντρώνεται όλο και περισσότερη ενέργεια, η οποία διατρέχει κάθε χιλιοστό του.

2. Αναπνεύστε βαθιά

Οι περισσότεροι άνθρωποι συγκρατούν ενστικτωδώς την ανάσα τους όταν πλησιάζουν στην κορύφωση. Ωστόσο, το καλύτερο που έχετε να κάνετε εκείνη τη στιγμή είναι να εισπνεύσετε και να εισπνεύσετε βαθιά, για να αυξήσετε την ένταση του οργασμού. Μπορεί να ακούγετε δύσκολο, όμως δοκιμάστε το και δεν θα χάσετε.

3. Φωνάξτε ή… μουγκρίστε όσο πιο δυνατά μπορείτε

Οι θόρυβοι που παράγει ο άνθρωπος κατά τη διάρκεια του σεξ μπορούν να επηρεάσουν την ένταση του οργασμού. Ειδικότερα, σύμφωνα με ειδικούς του ταντρικού σεξ, όταν μια γυναίκα παράγει δυνατούς και υψηλούς ήχους η σεξουαλική της ενέργεια αυξάνεται και η κορύφωση είναι πιο απολαυστική.

4. Σφίξτε τους μύες που ελέγχουν τη ροή των ούρων

Το διαδοχικό σφίξιμο και χαλάρωμα των συγκεκριμένων μυών στην τελική ευθεία για τον οργασμό αυξάνει την διάρκειά του.



ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger