Ένα βίντεο που έχει τραβηχτεί στην περιοχή Κουάλα Κράι της Μαλαισίας, δείχνει ένα τεράστιο ιπτάμενο αντικείμενο να κάνει «βόλτες» πάνω από το χωριό.

Το απίστευτο περιστατικό που έχει καταγραφεί σε βίντεο, το οποίο έχει γίνει διάσημο ήδη στο διαδίκτυο, φαίνεται να δείχνει ένα γιγάντιο μαύρο ιπτάμενο αντικείμενο αποφασιστικότητα που περιβάλλει ένα απομακρυσμένο χωριό στην επαρχία. Το σκάφος φαίνεται να εκπέμπει μια δέσμη εκτυφλωτικού φωτός, ενώ κινείται αργά κατά μήκος της οθόνης με τέτοιο τρόπο που δείχνει ότι πάει να προσεδαφιστεί… Το βίντεο βέβαια μεταδόθηκε παντού στον κόσμο με τους απανταχού λάτρεις των εξωγήινων να οργιάζουν στο διαδίκτυο.



Οι Αρχές της Μαλαισίας εξέδωσαν αμέσως ανακοίνωση απορρίπτοντας όλες τις εικασίες περί εξωγήινων και ότι αυτό το υλικό δεν είναι γνήσιο. Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Αbdulah Roning είπε ότι ενώ γνώριζε ότι το βίντεο ήταν σε κυκλοφορία δύναμή του δεν είχε λάβει υπόψιν του ότι είχε λάβει τέτοιες διαστάσεις στο διαδίκτυο. 

Όπως επισημαίνει το βίντεο είναι απλά μια περίτεχνη φάρσα που έγινε για τον εορτασμό της Ημέρας της Ανεξαρτησίας της Μαλαισίας στις 31 του Αυγούστου.

ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger