Οι Τρεις Τζιχαντιστές που συνελήφθησαν από τη Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία στη Γερμανία είχαν περάσει απο τα Τουρκικά Παράλια στην Ελλάδα σαν …Ταλαίπωροι Πρόσφυγες !

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αντιτρομοκρατική επιχείρηση της γερμανικής αστυνομίας σε προσφυγικούς καταυλισμούς στα κρατίδια Schleswig-Holstein και Κάτω Σαξονία.

Μέχρι τώρα, έχουν γίνει τρεις συλλήψεις, όπως μεταδίδουν τα γερμανικά ΜΜE επισημαίνοντας πως, πρόκειται για τρία νεαρά άτομα τα οποία συνελήφθησαν με την κατηγορία των διασυνδέσεων με το Ισλαμικό Κράτος. 

Πρόκειται για τους 17χρονο Μahir Αl-Η,τον 26χρονο Μohamed A. και τον 18χρονο Ιmbrahim Μ. και οι τρεις από τη Συρία. Στο πλαίσιο της επιχείρησης, κατασχέθηκαν Ειδικά κινητά τηλέφωνα και έγγραφα.

Οι ΤΖιχαντιστές ήταν εφοδιασμένοι με ειδικό Κρυπτογραφικό λογισμικό στα Κινητά τους Τηλέφωνα για να επικοινωνούν μεταξύ τους και το Ισλαμικό Κράτος τους έχει εφοδιάσει τον Πυρήνα των Τζιχαντιστων με χιλιάδες δολάρια


Europol: ISIS ‘Special Forces’ Trained for Large Scale Attacks in EU

Κατά τα άλλα σύμφωνα με πληροφορίες της Γερμανικής Εισαγγελίας είχαν περάσει και απο την Ελλάδα από τα Τουρκικά Παράλια σαν …Ταλαίπωροι Πρόσφυγες !

Οι Ελληνικές Αρχές και οι Μυστικές Υπηρεσίες της Χώρας δεν πήραν απλώς μυρωδιά …Πόσο δίκιο φαίνεται να έχει ο Επικεφαλής της Εuropol που στέλνει Πράκτορες να εντοπίζουν τους Τζιχαντιστές στα Hot-Spot της Ελλάδος



Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα «Bild», οι συλληφθέντες φέρονται να μετέβησαν στη Γερμανία για να εκτελέσουν «συμβόλαια θανάτου» κατόπιν εντολών του Ισλαμικού Κράτους και είχαν σύνδεση με τους Τζιχαντιστές στο Παρίσι. 

ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger