Για όσους εκτιμούσαν ότι ο Σουλτάνος Ερντογάν «ξεμπέρδεψε» με Κεμαλικούς και Γκιουλενιστές μετά το τεράστιο πογκρόμ που εξαπέλυσε την επομένη της 15ης Ιουλίου, τους λέμε ότι μόλις τώρα ξεκινούν τα πάντα .

Στην τελευταία ομιλία του ο Ιμάμης Φ. Γκιουλέν, δήλωσε ότι υπάρχουν χιλιάδες «εν υπνώσει» Τούρκοι πιστοί στρατιώτες, οι οποίοι αναμένουν την εντολή του για να αναλάβουν δράση, πράγμα που σημαίνει ότι η Τουρκία μπορεί σύντομα να αντιμετωπίσει έναν τουρκικό εμφύλιο πόλεμο, αναφέρει η εφημερίδα sabah .

Δεν είπε κάτι καινούργιο ο Ιμάμης από τις ΗΠΑ.

Απλά μαθηματικά είναι, υπολογίστε πόσες χιλιάδες έδιωξε μέχρι τώρα ο Ερντογάν από το δημόσιο και ΕΔ , προσθέστε σε αυτούς κατά προσέγγιση οικογένεια, συγγενείς συν αυτούς που κρύβονται και δεν μας τους λένε, τους αντιφρονούντες και Κούρδους, τότε ο αριθμός αυτός πολλαπλασιάζεται πολλές φορές καταδεικνύοντας το ζοφερό μέλλον της Τουρκίας .

Σαφώς και υπάρχουν ίσως χιλιάδες αλλά και εκατομμύρια Τούρκοι που δεν συμφωνούν με την πολιτική Ερντογάν , ο οποίος θέλει να κυβερνήσει την Τουρκία όπως ακριβώς ο βορειοκορεάτης Πρόεδρος.

Ο Γκιουλέν όμως στην προκειμένη περίπτωση ενδεχομένως , ενεργεί είτε από υπερβολική σιγουριά, είτε από απόγνωση μήπως τον παραδώσουν οι Αμερικανοί για να περάσουν τα δικά τους σχέδια.

Ο ίδιος παρομοίασε τους οπαδούς του με τα κύτταρα του εγκεφάλου. Δηλώνοντας ότι ο «εγκέφαλος» είχε πάνω από 10 δισεκατομμύρια κύτταρα, και όλα τους περιμένουν το μήνυμα του για να δράσουν .


«Ο Θεός τους τοποθέτησε εκεί για κάποιο λόγο, και υπάρχουν πολλοί στρατιώτες ήδη εκεί, οι οποίοι μπορούν να κατακτήσουν πολλά πράγματα», είπε, επισημαίνοντας την διείσδυση της FETO στο τουρκικό στρατό.

Ο ίδιος υπογράμμισε ότι οι «στρατιώτες του» είναι σε απόλυτη ετοιμότητα.

Στις 22 Ιουλίου, Γκιουλέν είχε αποκαλέσει τα εκατομμύρια των Τούρκων που συγκεντρώθηκαν σε όλη την Τουρκία για να διαμαρτυρηθούν για την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος ως «ανόητους».

Πρόσφατες πληροφορίες για το κίνημα του Γκιουλέν αναφέρουν υπάρχει μια τεράστια μυστική δομή, με εκπροσώπους ανά περιοχή, σε επαρχιακό και εθνικό επίπεδο στην Τουρκία θυμίζει τον στρατό του Μάο.

Η ουσία όμως είναι ότι τα δύο αντικρουόμενα «ρεύματα» που υπάρχουν στην Τουρκία θα συγκρουστούν αργά ή γρήγορα και τότε κανένας και τίποτα δεν πρόκειται να σώσει αυτήν την φορά
.

pentapostagma.gr
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger