Ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο youtube και με το οποίο γίνεται ανάληψη ευθύνης για την εμπρηστική επίθεση σε χώρο κατάληψης στα Εξάρχεια όπου φιλοξενούνται μετανάστες, εξετάζει η Αστυνομία.


Την ευθύνη για την επίθεση αναλαμβάνει η πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση «Μοναχολύκοι Ριζοσπαστικού Αυτόνομου Μαχητικού Εθνικοσοσιαλισμού».

Η επίθεση είχε γίνει τα ξημερώματα της Τετάρτης 24 Αυγούστου στο κτίριο της Κατάληψης Στέγης Προσφύγων/Μεταναστών Νοταρά 26, όπου στεγάζονται πάνω από 130 άνθρωποι και είχαν προκληθεί ζημιές στο εσωτερικό.

Στο βίντεο έχουν «κάρτες» στις οποίες περιγράφουν το σκεπτικό για την επίθεση, έχουν φωτογραφίες από πρόσφυγες και σημειώνουν η επίθεση «στη τρομοκατάληψη (όπως τη χαρακτηρίζουν) λαθρομεταναστών Νοταρά 26 στις 3.30 το πρωί, δεν ήταν 2 άτομα που λένε οι «αντιφασίστες» που πουλάνε παραμύθια στο Indymedia… Όπως θα δείτε στο video δεν σπάσαμε κανένα τζάμι, δεν περιλούσαμε με βενζίνη τίποτα γιατί ο σκοπός μας δεν ήταν να «δολοφονήσουμε» κανέναν από τους τρομοδολοφόνους αυτούς….Ο σκοπός μας ήταν να δώσουμε ένα μήνυμα, ότι ξέρουμε τι είναι εκεί μέσα και ότι αν δεν σταματήσουν να σπέρνουν τρομοκρατία θα θερίσουν ελληνική οργή». Στη συνέχεια δείχνουν πλάνα από την επίθεση που πραγματοποίησαν.

Δείτε το βίντεο



ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger