Μεγαλώνει η λίστα των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους από την καταστροφική και φονική όπως αποδεικνύεται θεομηνία που έπληξε τη χώρα για 24 ώρες.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, νεκρός ανασύρθηκε ένας 72χρονος στο Βλαχιώτη Λακωνίας, ο οποίος εντοπίστηκε 200 μέτρα από το σπίτι του. Όπως υποστηρίζουν κάτοικοι της περιοχής, παρασύρθηκε από χείμαρρο μετά τη νεροποντή που έπληξε την περιοχή. 

Επίσης, νεκρές είναι μια 63χρονη με κινητικά προβλήματα και μια 80χρονη στην πόλη της Καλαμάτας, οι οποίες ανασύρθηκαν από πλημμυρισμένα υπόγεια.
Ένας 90χρονος εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του στη Θουρία, το οποίο όμως δεν έχει πλημμυρίσει και εκτιμάται οτι πιθανότατα πέθανε απο παθολογικά αίτια.
Ο μέχρι στιγμής απολογισμός είναι 4 νεκροί και μία γυναίκα αγνοούμενη στη Θεσσαλονίκη.
Ο δήμαρχος Καλαμάτας ζήτησε να κηρυχθεί η πόλη σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, ενώ ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης ζήτησε επίσημα από την πολιτεία να κηρυχθεί ολόκληρος ο νομός Μεσσηνίας σε έκτακτη ανάγκη.

Τις αμέσως επόμενες ώρες αναμένεται στην Καλαμάτα ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Τόσκας για να δει από κοντά τις καταστροφές που άφησε πίσω της η κακοκαιρία.



ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger